Bivši fudbaler Zvezde tuži klub za 300 miliona!
Kalid Aučo, Foto: crvenazvezdafk.com

OZBILJNI PROBLEMI

Bivši fudbaler Zvezde tuži klub za 300 miliona!

U karijeri je nosio dres Munsipala, Vatera, Sime, Tuskera, Gora, Baroka, Crvene zvezde, OFK Beograda, Ist Bengala, Čerčila i El Makase

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde je u velikom problemu. Kalid Aučo nije ostavio bogzna kakav trag u crveno-belom dresu, igrao je posle toga za OFK Beograd, a sada je morao da tuži svoj klub zbog neisplaćene zarade.

Prošle sezone kao veliko pojačanje stigao je u Egipat. Obukao je dres El Makase. Odigrao je pet utakmica i postigao je jedan gol. Kalid Aučo u zemlji kamila i piramida se nije dobro proveo. Nije dobijao plate, te je morao da tuži klub kod FIFA. On potražuje 300 miliona funti, ali egipatskih.

- Aučo je zatražio raskid ugovora sa El Makasaom. Klub mu duguje sedam neisplaćenih zarada. To je oko 300 miliona egipatskih funti - rekao je menadžer igrača Stivenson Kakoza.

Kalid Aučo je u karijeri nosio dres Munsipala, Vatera, Sime, Tuskera, Gora, Baroka, Crvene zvezde, OFK Beograda, Ist Bengala, Čerčila i El Makase. Za selekciju Ugande odigrao je 45 utakmica i postigao je dva gola.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.