Superliga se odlaže za 15. avgust? Nemoguće je spremiti tim za velike napore tako brzo!
Foto: Filip Plavčić

crtice sa čaira

Superliga se odlaže za 15. avgust? Nemoguće je spremiti tim za velike napore tako brzo!

Ambicije Nišlija su iste - izlazak u Evropu

Objavljeno:

Fudbaleri Radničkog iz Niša su počeli pripreme za novu sezonu u Superligi Srbije.

Trener Radoslav Batak dobio je pojačanje u stručnom štab u dojučerašnjem kapitenu Saši Stojanoviću.

- Posle nekoliko odlaganja konačno smo startovali sa pripremama. Imali smo dosta problema u prethodnom periodu. Moj pomoćnik Davor Berber i fudbaler Stefan Mihajlović imali su korona virus kada smo planirali da krenemo sa radom i nismo smeli da rizikujemo sa okupljanjem dok se svi ne testiramo, jer je ipak zdravlje na prvom mestu.

foto: Starsport©

- Pred nama je teških 15 dana. Nakon one prolećne pauze zbog korone smo imali tri i po nedelje da se pripremimo, a sada imamo svega dve. Mislim da je nemoguće spremiti tim za takmičarske napore za dve nedelje i iskreno se nadam da će start prvenstva biti pomeren makar za 14 dana - rekao je Batak.

Prema njegovim rečima, ambicije Nišlija su iste - izlazak u Evropu.

- Dobra je stvar što imamo veliki broj timova koji se bore za vrh. Videli ste kako je prošle sezone iznenadio TSC. Tu su Zvezda, Partizan, Vojvodina, Čukarički i sigurno je da će biti još neko iznenađenje. Naš cilj se zna, a to je izlazak u Evropu i to je jedini rezultat koji bi mene zadovoljio u narednoj sezon Čeka nas teška i naporna liga, puno kvalitetnih rivala, ali moramo biti optimisti i verovati u sebe - poručio je Batak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.