OBLAK U ČELSIJU? Evo šta kaže Ćolo Simeone na to!
Dijego Simeone, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

kakav bi to transfer bio

OBLAK U ČELSIJU? Evo šta kaže Ćolo Simeone na to!

Spekuliše se da Arisabalaga nema mesta u timu Čelsija, zbog čega londonski klub želi novog golmana uz Vilija Kabaljera

Objavljeno:

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da nije iznenadjen navodima da je Čelsi zainteresovan za golmana Jana Oblaka.Oblak ima ugovor sa Atletikom do 2023. godine, uz otkupnu klauzulu od 120 miliona funti, o kojoj uprava madridskog kluba nije spremna da pregovara.

Slovenac je jedan od najboljih golmana sveta, a britanski Miror naveo je da je Čelsi zainteresovan i da bi u dogovor uključio i svog golmana Kepu Arisabalagu.

"Glasine me ne iznenadjuju pošto su svake godine naši najvažniji igrači medju najboljima i najtraženijima. Normalno je da klubovi uvek traže najbolje svetske igrače, a mi imamo mnogo takvih, neki su nas napustili, neki su ostali, ali logično je da ima interesovanja za Oblaka", rekao je Simeone, prenela je Marka.

"On je naš kapiten i veoma važan igrač za naš tim, uvek možemo da računamo na njega. Njegov doprinos je ogroman. On je presudan i važan u svlačionici, iz godine u godinu je napredovao na svaki način, kao golman i u grupi", dodao je trener Atletika.

Spekuliše se da Arisabalaga nema mesta u timu Čelsija, zbog čega londonski klub želi novog golmana uz Vilija Kabaljera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.