BIVŠI FUDBALER PARTIZANA POKUŠAO DA UBIJE DILERA: Krvavi incident zbog droge, poznati sportista u bekstvu!
Foto: Starsport©

strašno

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA POKUŠAO DA UBIJE DILERA: Krvavi incident zbog droge, poznati sportista u bekstvu!

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore, pokušao je prošle srede da ubije dilera Igora Neškovića (47)

Objavljeno: 16:29h

Bivši fudbaler Nikola Malbaša (43) nalazi se u bekstvu, a policija za njim traga jer se sumnjiči da je izvršio krivično delo – pokušaj ubistva, pišu beogradski mediji. Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore, pokušao je prošle srede da ubije dilera Igora Neškovića (47), objavio je Srpski telegraf.

Kao prenosi "Republika.rs", Nešković je 8. jula uveče u Zemunu nađen u svom automobilu sa više ubodnih rana po telu. Krvavi obračun desio se u Bačkoj ulici zbog neraščišćenih računa.

- Nešković je dobro poznat policiji kao kradljivac automobila, ali je nakon robije zbog tih dela rešio da pređe na viši nivo i postane diler narkotika. Među njegovim saradnicima našao se i Nikola Malbaša, za kojeg policija još ispituje da li je i on diler ili samo zavisnik. Sigurno je samo da je neko nekom tu dugovao veliki novac - otkriva za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

foto: Starsport©

Kobne večeri Nešković, kojeg zovu Ciga, parkirao se kod okretnice autobusa 83 i 18 i mirno čekao Malbašu, kao i uvek, a prema našim informacijama, on i živi u ulici pored.

- Čim je bivši fudbaler Partizana seo u kola, počela je rasprava oko dugova. Malbaši je u jednom trenutku pao mrak na oči, pa je izvadio nož i nekoliko puta ga zario Neškoviću u stomak i istrčao iz automobila. Nešković je ostao bespomoćan na mestu vozača, pa ga je verovatno primetio neko od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u Urgentni centar - navodi izvor.

Nešković je hitno operisan, a lekari su, i pored povreda opasnih po život, uspeli da ga stabilizuju i sada se oporavlja.

(Espreso.co.rs / Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.