DŽONI ŠTULIĆ IZ PARTIZANA O OMILJENIM AZRINIM PESMAMA: Podsećam igrom na Mitrogola, samo mi donesite loptu u 16!
Foto: Starsport©

hoće da se izbori za minute

DŽONI ŠTULIĆ IZ PARTIZANA O OMILJENIM AZRINIM PESMAMA: Podsećam igrom na Mitrogola, samo mi donesite loptu u 16!

Golobradi mladić prolazi kroz prve prave pripreme sa seniorskim timom crno-belih

Objavljeno: 15:48h

Nikola Štulić je velika nada Partizana.

Talentovani fudbaler je već osetio barut superligaškog fudbala pošto je debitovao za prvi tim protiv Čukaričkog u pretposlednjem kolu prvenstva.

Momak je tokom prolećnog dela sezone prebačen iz omladinskog pogona u prvi tim, a sad ovog leta ima priliku i da se nametne za ozbiljniju minutažu i ulogu, jer po prvi put prolazi kompletne pripreme sa najjačom ekipom. Zato je sada odgovarao na pitanja novinara putem Zoom video poziva.

foto: Starsport©

Javnost ga je odmah zapazila zbog prezimena, ali i nadimka Džoni, koje deli sa legendarnim frontmenom kultnog benda Azra Džonijem Štulićem. Kako si reagovao pošto te je javnost odmah prozvala Džoni, povezavši te sa frontmenom legendarnog benda?

- Prija mi to, iako nisam iz tog vremena kada je on pevao. Mislim da se dobro slaže moje ime sa njim i meni odgovara. Volim pesme "Voljela me nije nijedna" i "Usne vrele višnje" - dodao je Štulić.

foto: Starsport©

Deluje kao da je mlađani Štulić predvodnik nove generacije klinaca koji dolaze. Kako na terenu, tako i van njega:

- Svi se znamo već dugo. Moje je da pomognem ovim mladim momcima sa kojima se dugo poznajem. Najviše ih je interesovalo da me pitaju o kretnjama, kako to izgleda na terenu, kako se igra. Gledao sam da im pomognem i mislim da će sve to izaći na videlo. Potrebno im je mnogo više fizičke spreme nego do sad - počeo je igrač slavnog prezimena.

foto: Starsport©

Upitan odakle je potekao, gde je napravio prve korake, ali i ko ga je doveo u Partizan, Štulić je rekao:

- Rođen sam u Sremskoj Mitrovici. Prve korake sam napravio u fudbalskoj školi Sirmijum. U Partizan sam došao 2012, tu su me doveli pokojni Čika Trba i Slađan Šćepović, koji me je naučio mnogim stvarima. Puno mi je pomogao u celoj karijeri. Posle toga sam bio kod trenera Dražena Bolića, pa kod Žarka Lazetića, a onda i kod Nenada Brnovića, koji me je mnogo naučio o taktičkom radu. Sreo sam ih ovde na Zlatiboru, bili su baš srećni zbog mene.

foto: Starsport©

Šta su mu oni rekli?

- Čestitali su mi i rekli kako se rad isplatio, na čemu sam im ja puno zahvalan.

Trener Milošević je igrao na poziciji na koju ti pretenduješ. Šta mu je rekao o tome koji si profil igrača?

- Uglavnom mi daje savete i priča kako da se što pre adaptiram i kako da se krećem bez lopte. Pomaže mi i čast mi je što mi je on trener.

foto: Printscreen

Kako bi ti sebe predstavio? Šta navijači Partizana mogu da očekuju od njega?

- Ne volim puno da pričam o sebi, ali mislim da podsećam malo na Aleksandra Mitrovića. Gajim neki njegov stil igre. Najbitnije je da mi se donese lopta do kaznenog prostora.

Pretpostavlja se da mu ono pravilo o tome da dva mlada igrača moraju da počnu od naredne sezone uliva samopouzdanje da može već da se progura do prvog tima.

- Mislim da je to velika prednost za nas mlade igrače, ali pošto ima dosta mladih igrača, sve je na meni i ko kako bude trenirao, zaslužuje šansu - rekao je Štulić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.