A, đe će Đa Đeđe?
Foto: Starsport©

PRELAZNI ROK

A, đe će Đa Đeđe?

Mrkela je potvrdio da je Zvezda zainteresovana za vezistu Lacija Ogenjija Onazija i naglasio da je klubu ponuđen Bris Đa Đeđe iz Kajzerispora

Objavljeno: 15:38h

Prelazni rok će trajati do 1. oktobra, pa u Crvenoj zvezdi ne žure sa novim pojačanjima.

U razgovoru za Informer, sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je da će dolasci igrača uslediti tek kada neko napusti klub iz Ljutice Bogdana. Takođe, demantovao je glasine o povratku Miloša Ninkovića i interesovanju za Bastosa iz Lacija.

– Da ne komentarišem sad pojedinačno imena, ali trenutno nemamo u planu da dovodimo bilo koga od njih. U prethodnih godinu dana Crvena zvezda je skautirala 200 igrača, ali Bastos i Miloš Ninković nisu bili među njima. Bastos je kvalitetan defanzivac i Zvezdi bi dobro došao, ali tu mogućnost nismo razmatrali. Imamo četiri štopera na koja računamo i dok su oni u klubu, petog nećemo dovoditi. Ninkovića nismo nikad ni pomenuli - rekao je Mrkela za Informer.

foto: Profimedia

Ipak, Mrkela je potvrdio da je Zvezda zainteresovana za vezistu Lacija Ogenjija Onazija i naglasio da je klubu ponuđen Bris Đa Đeđe iz Kajzerispora.

- Onazija Stanković zna još iz Lacija i dopada mu se, tako da bi njega voleo u timu. Crveno-belima je ponuđen i Đeđe iz Kajzerispora, Robert Prosinečki ga je trenirao. Ipak, čini se da se stručnom štabu na toj poziciji više dopada Onazi. Trenutno su za Zvezdu najinteresantniji igrači koji su slobodni i za koje ne mora plaćati obeštećenje. Tek tamo u septembru, kad situacija sa koronavirusom i fudbalskim takmičenjima bude malo jasnija, biće mogući ozbiljniji transferi - dodao je sportski direktor Zvezde.

Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) čeka ozbiljan izazov na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.