Božović na brutalan način vratio zvezdaše u realnost plasmana u Ligu šampiona!
Foto: Fonet

A mouče je spreman za ručak

Božović na brutalan način vratio zvezdaše u realnost plasmana u Ligu šampiona!

Trener crveno-belih je rekao koliko je otprilike potrebno da bi klub sa Marakane mogao da kaže "Ulazimo u Ligu šampiona"
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegovi fudbaleri neće smeti da se opuste protiv Valete, jer im rezultat iz prve utakmice to ne dozvoljava, a da će za ulazak u Ligu šampiona biti potrebna "luda sreća".

- Igrači se neće opustiti, jer još ne igramo sa Ludogorecom. Nismo završili posao iz drugog kola. Ne mogu ništa da očekujem osim pobede. Ako smo mogli da pobedimo na Malti, možemo i ovde. Ne treba ih potceniti, niko nije za potcenjivanje danas, pa ni oni. Imamo tu neku crtu da potcenjujemo i zemlje i ljude i ekipe, ali ovo je takmičenje u kom nemate pravo nikoga da potcenjujete. Podignuta je velika euforija oko ulaska u Ligu šampiona - rekao je Božović.

foto: Saša Pavlić Koky

Govoreći o ekipi Valete, šef stručnog štaba crveno-belih je rekao da ekipa nije za potcenjivanje.

- U Srbiji nema igrača kvaliteta Federika Falkonea. Valeta ima iskusan tim. Sve ove godine su trčkarali za nekom loptom, pa su verovatno nešto i naučili. Nisu bili baš mačiji kašalj kao što se očekivalo - dodao je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.