IGRAČI KOJI SU NAM POTREBNI KOŠTAJU! Savo Milošević otkrio koliko pojačanja još Partizan planira da dovede!
Foto: Starsport©

Teško da ćemo igrati s navijačima

IGRAČI KOJI SU NAM POTREBNI KOŠTAJU! Savo Milošević otkrio koliko pojačanja još Partizan planira da dovede!

Trener crno-belih smatra da nema potrebe da se odlaže početak Superlige, ali očekuje da će se utakmice igrati bez publike

Objavljeno:

Savo Milošević, trener Partizana, pričao je za zvaničan Instagram profil kluba o pripremama, nastavku sezone, pojačanjima...

Novinari iz redakcija širom Srbije poslali su pitanja na adresu Partizana i ona su potom postavljena šefu stručnog štaba na Instagram lajvu.

Jedno od najzanimljivijih bilo je u vezi potencijalnog nastavka sezone. Doktor Miljko Ristić izjavio je da će biti rizčno igrati s publikom, a istog stava je i Milošević.

- Moje lično mišljenje je da nemamo nijedan razlog da odlažemo ligu. Da li će ona biti bez publike? Moja pretpostavka je da će biti i ne samo u avgustu, već i u narednim mesecima. Tako će biti svuda u Evropi. Ne vidim razlog zašto ne bismo igrali fudbal, ako svi igraju bez publike - rekao je Milošević na Instagram lajvu zvanične stranice FK Partizan.

foto: FSS

Trener Partizana rekao je kako će ekipa na Zlatiboru odigrati pripremne utakmice sa Trepčom, Lučanima i Zlatiborom, a da će generalna proba biti 26. jula u Beogradu protiv Proletera.

Superliga je donela pravilo da u prvoj postavi kluba moraju da igraju dva fudbalera uzrasta 21 godina ili mlađe. Savo ističe da Partizan tu nema problema jer ima 8-9 mladih igrača koji konkurišu za prvi tim.

- Imamo u ekipi mlade fudbalere koji su od ranije tu. Priključili smo još mladih fudbalera, imamo oko osam-devet mladih igrača koji su ispod 21 godine. Na njima je da se pripreme. Fića (Stevanović) je dosta utakmica počeo, Lazar Pavlović takođe... Otvoriće se prostor za mlađe. Nećemo puno lutati, prioritet će imati momci koji su već dosta puta nastupali. Mladima neće biti lako, jedna od glavnih stvari koja će biti je da što pre te momke uvedemo u ono što su zahtevi prvog tima.

foto: Dragan Kadić

Milošević je rekao kako se Radovan Ćurčić dobro uklopio u stručni štab i da nije bilo potrebno uhodavanje jer se dobro poznaju.

Fudbaleri, stručni štab i ostali u klubu testirali su se na koronavirus ovih dana.

- Logično je bilo da uradimo test, iz preventive. Hvala Bogu nemamo nijedan problem, ali situacija je takva da smo preduzeli sve mere predostrožnosti. Dobićemo rezultate za par dana, ne vidim ništa loše u tome.

foto: FK Partizan

Mladi Stefan Radmanovac skrenuo je pažnju na sebe na treninzima, a Milošević je otkrio da će desni bek verovatno igrati na pozajmici u nekom Superligašu u narednoj sezoni.

O tome da li će biti novih pojačanja, Milošević je kazao: - Ti igrači treba da budu pojačanja, a to nije lako jer već imamo formiran tim. Ta pojačanja moraju da budu dobri fudbaleri, a oni koštaju... Ne mora da znači da za mesec dana neće koštati manje, ali... Očekujem da ćemo dovesti još dvojicu, ali nećemo žuriti. Prelazni rok traje do oktobra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.