CEO SVET PIŠE O ENGLESKOM FUDBALERU SNAGATORU: Pobedio na Vembliju, pa zvao Klopa da slave! Nemac mu se odmah javio
Adebajo Akinfenva, Foto: Profimedia

HIT!

CEO SVET PIŠE O ENGLESKOM FUDBALERU SNAGATORU: Pobedio na Vembliju, pa zvao Klopa da slave! Nemac mu se odmah javio

Njegov Vajkomb se po prvi put plasirao u drugu ligu engleskog fudbala, a Adebajo Akinfenva je bio jedan od najzaslužnijih

Objavljeno:

Mnogi od vas već znaju ko je Adebajo Akinfenva. Gorostasni fudbaler iz Engleske koji iz benča može da podigne 200 kilograma prethodne noći je sa svojim Vajkomb Vonderersima osvojio plej-of Lige 1 (treće lige), pobedom nad Oksford junajtedom na Vembliju.

Rezultat je bio 2:1, Akinfenva nije postigao gol, ali ove sezone je najbolji strelac svog tima sa deset pogodaka.

Posle meča, on nije mogao da sakrije radost zbog neverovatnog uspeha koji je njegova ekipa postigla, ali i on sam. Potpuno van sebe je davao intervju za Sky sports televiziju, pošto mu je, posle ulaska sa Vimbldonom u treći rang takmičenja, odakle je odmah oteran posle toga, ovo najveći uspeh u njegovoj karijeri.

- Ja i dalje ne znam šta smo uradili. Šta smo uradili? Reci mi, molim te... Čekajte da se malo smirim. Prvo moram da se zahvalim bogu. Pre četiri godine bio sam tehnički nezaposlen. Sada je jedina osoba koju želim da čujem na Vocapu Jirgen Klop, kako bismo mogli da slavimo zajedno - rekao je neverovatno raspoloženi Akinfenva.

A, onda, nekoliko minuta kasnije, od nemačkog trenera iz Liverpula stigla mu je Vocap poruka.

- Jesi li lud čoveče, mit, legenda mi je upravo poslala "WhatApp" poruku. Današnji dan ne može biti bolji. Hvala, Klope!

A Klop mu je poručio sledeće:

- Zdravo veliki čoveče. Čestitam. Gledao sam utakmicu, ali nisam video intervju posle meča sa Džordanom Hendersonom i momci su mi rekli da te kontaktiram preko "WhatsApp" pa sam to i uradio. Čestitam. Siguran sam da čitav život želiš da budeš barem igrač u Čempionšipu i konačno si tu. Svaka čast. Sjajna pobeda. Čak i u ovim čudnim vremenima nadam se da ćete uspeti da proslavite kako dolikuje - rekao je Klop.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.