DIREKTOR POKAZAO SREDNJI PRST NAVIJAČIMA, PA OTKRIO DA LI NIKOLIĆ DOBIJA OTKAZ: Pred njega su postavljeni zahtevi!
Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

posle novog neuspeha

DIREKTOR POKAZAO SREDNJI PRST NAVIJAČIMA, PA OTKRIO DA LI NIKOLIĆ DOBIJA OTKAZ: Pred njega su postavljeni zahtevi!

Moskovljanima je ugrožen plasman u Ligu šampiona

Objavljeno: 08:34h

Lokomotiva Marka Nikolića je sama sebi zagorčala život u finišu ruskog šampionata.

Iako su već bili viđeni u Ligi šampiona sledeće sezone, Moskovljani su sve ispustili odigravši ponovo nerešeno, ovog puta s Ufom i tako je sada sve u rukama Krasnodara.

Krasnodar ima utakmicu manje i 3 boda manje uz bolju gol razliku i ako do kraja ostvari sve pobede, onda će on u Ligu šampiona.

To je razočaralo navijače koji ionako ratuju s upravom još od odlaska Jurija Sjomina i pogotovo posle postavljanja Marka Nikolića za glavnog trenera. Pa su tako brojni fanovi izašli sa stadiona ponovo već u 20. minutu, a oni koji su ostali su skandirali generalnom direktoru Vasiliju Kiknadzeu tražeći ostavku, na šta im je on odgovorio pokazujući srednji prst.

Posle meča je izašao pred novinare i to ispred stadiona.

- Kako možemo da promenimo nešto za tri nedelje sa istim timom. Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga. Problem je da je razmak između završetka ove i početka naredne sezone jedna i po nedelja. Šta vam daje razlog da mislite da žrtvujemo drugo mesto? Ne mislim da bismo imali više šansi da je ostao Sjomin - rekao je Kiknadze, a prenosi "Čempionat."

Vasilij Kiknadze
Vasilij Kiknadzefoto: Printscreen/Youtube/Ядовитый взгляд

Zatim se osvrnuo na Marka Nikolića i njegov status.

- Za mesto trenera Lokomotive konkurisao je i sadašnji trener Ufe Jevsejev. Ali tu su postojali određeni problemi, ne samo ugovor sa Ufom. Ne isključujem mogućnost da se naknadno pojavi u Lokomotivi.

- Činjenica je da ne poznajete Nikolića i to nije najveći greh. Videćemo šta će se desiti za godinu dana. Pred Nikolićem postoje zahtevi od prve utakmice. Ne želim da razgovaram o otkazu. Mi podržavamo trenere, za razliku od mnogih drugih klubova.

- Tada ćemo zaključiti da li su napadi ispravni ili ne. Nikolića su mi savetovali ljudi kojima verujem u fudbalu. Bilo je razgovora i sa Vengerom, ne i pregovora zato što je on tražio nešto što mi nismo mogli da ispunimo - rekao je Kiknadze.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.