BORJAN DOBIO KONKURENCIJU: Zvezda ima i četvrtog golmana!
Milan Borjan, ilustracija, Foto: Starsport©

stigao klinac

BORJAN DOBIO KONKURENCIJU: Zvezda ima i četvrtog golmana!

Talentovani golman je tako peti mladi igrač koji će pripreme provesti sa prvim timom Crvene zvezde uz Mitrovića, Lazetića, Babića i Matića

Objavljeno:

Ekipa Dejana Stankovića je u 18 časova istrčala na teren hotela "Crni vrh" kako bi odradila drugi trening drugog dana na Divčibarama. Novina na današnjem treningu je ta što se ekipi pridružio i čuvar mreže omladinske selekcije Marko Ćopić (2003).

Talentovani golman je tako peti mladi igrač koji će pripreme provesti sa prvim timom Crvene zvezde uz Mitrovića, Lazetića, Babića i Matića. Ćopić je dobio priliku da stekne iskustvo pre svega od trenera golmana Brivia, kao i starijih kolega Borjana, Vasiljevića i Katića.

Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem mišića na centru terena. Zatim su kondicioni treneri na čelu sa Federikom Panonćinijem fudbalere podvrgli vežbama snage i kordinacije. Uz pomoć elastičnih i fitnes lopti Zvezdine snage su pokazale predan i posvećen rad, a sve u cilju što bolje pripreme.

foto: FK Crvena zvezda

Posle toga se radilo na prenošenju taktičkih zamisli stručnog štaba na teren. Defanzivna i ofanzivna linija fokusirale su istovremeno na poboljšanju kretnje, kao i na brzini i tačnosti dodavanja. Još jednom se video ozbiljan pristup fudbalera, a trener Dejan Stanković je imao osmeh na licu i aplauzima hvalio svoje momke.

Posle dvosatnog rada na terenu Zvezdini igrači otišli su na zasluženi odmor, jer ih več sutra očekuju novi izazovi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.