VUJADINU JE NEKO SMESTIO?! Srbin u paklu, ovo je nečuveno!
Vujadin Savić, Foto: Starsport©

ima li istine u ovome?

VUJADINU JE NEKO SMESTIO?! Srbin u paklu, ovo je nečuveno!

- Od 25, juna do 8. jula Savić je testiran nekoliko puta i svi nalazi rađeni u Srbiji bili su negativni na prisustvo koronavirusa

Objavljeno:

Kako Kurir saznaje bivši kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić, koji je izlečen od koronavirusa, na Kipru gde igra za APOEL iz Nikozije prolazi kroz pakao i optužbe da je pozitivan na COVID-19.

- Od 25, juna do 8. jula Savić je testiran nekoliko puta i svi nalazi rađeni u Srbiji bili su negativni na prisustvo koronavirusa. On je po povratku na Kipar ponovo testiran i uveče, 8. jula obavešten da je nalaz pozitivan. Bez znanja ljudi u klubu Vujadin je, sutradan, sam otišao na testiranje i nalaz je bio negativan, saznaje Kurir iz izvora bliskog fudbaleru.

Kako Kurir saznaje Savić trpi velike pristiske u klubu, jer se želi da što duže bude van tima, kako bi bio primoran da prihvati smanjenje plate iz ugovora, koji važi naredne dve sezone.

Podsećamo, i Savićeva supruga Mirka Vasiljević je posle nekoliko dana osetila prve simptome bolesti, pa su zajedno prošli lečenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.