FK Crvena zvezda optužio SD za problem, UEFA donela odluku za evrolicencu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

rešeno!

FK Crvena zvezda optužio SD za problem, UEFA donela odluku za evrolicencu! (VIDEO)

Veliki problema nastao je između predstavnika crveno-bele porodice pošto je fudbalska sekcija optužila Sportsko društvo da je novac od sponzora namenjen njoj potrošila za sopstvene potrebe
Objavljeno: 15:48h

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je zvanično saopštenje u kojem se navodi da je je klub prošao UEFA monitoring koji se tiče finansijskog poslovanja.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

To znači da navijači crveno-belih mogu da odahnu i da će njihov tim bez problema moći da učestvuje u nastavku pohoda na evropska takmičenja

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Crvena Zvezda kao i svi klubovi koji imaju UEFA licencu su dužni da tromesecno podnose izvestaj UEFA, vezano za svoje finansijsko poslovanje. Tako je i naš klub zaključno sa 15. julom bio podložan UEFA monitoringu.

- Iz tog razloga smo molili našeg generalnog sponzora kompaniju Gazprom da nam godišnju donaciju u iznosu od 500.000 evra uplati ranije da bi ispoštovali naše obaveze za UEFA takmičenje. S obzirom da je iz formalnih razloga potpisnik ugovora o donaciji SD Crvena zvezda, predstavnici kompanije Gazprom su nas u utorak 12. jula obavestili da su sredstva uplaćena na račun Sportskog društva Crvena zvezda i da ih fudbalski klub može koristiti istog dana u svrhu regulisanja obaveza za UEFA takmičenje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.