ZVEZDIN PLAN U PRELAZNOM ROKU: Oni odlaze! Za koga se nije čulo? Šta je s Prijovićem i ko mora da ostane?
Foto: Starsport©

detaljno

ZVEZDIN PLAN U PRELAZNOM ROKU: Oni odlaze! Za koga se nije čulo? Šta je s Prijovićem i ko mora da ostane?

Pred nama su veoma zanimljivi dani

Objavljeno: 16:22h

Crvena zvezda je danas upalila motore za predstojeću sezonu.

Specifičnost situacije zbog koronavirusa uticaće na sve, pa tako i na srpskog šampiona, koji je juče promovisao svoju novu "desetku" Aleksandar Kataija, a ranije je stigao Srđan Spiridonović.

Reči Zvezdana Terzića sa nestrpljenjem je čekala kompletna zvezdaška javnost, a generalni direktor kluba sa Marakane je najavio odlaske, dok o novim igračima nije želeo previše da priča.

1 / 4 Foto: Starsport©

Da krenemo od odlazaka.

Pitanje je vremena kada će Hose Alberto Kanjas potpisati raskid ugovora, pošto uopšte nije u planovima Dejana Stankovića.

- Što se tiče Kanjasa, Stanković ne računa na njega - rekao je Terzić.

Takođe, izvesno je da jedan od napadača Zvezde neće biti u klubu sledeće sezone. Ostaje samo da se vidi da li je to Boaći ili Pavkov.

foto: Starsport©

- Realno je da prvo odu Boaći ili Pavkov, čini se da su malo i zasićeni - naveo je alfa i omega Zvezde.

Osim pomenutih igrača, klub će najverovatnije napustiti i Mateo Garsija, koji ima skoro sve dogovoreno sa grčkim Arisom.

Ono što navijače crveno-belih više zanima jesu dolasci na Marakanu, a tu je Terzić bio veoma 'zakopčan'. Jedno je sigurno, a to je da imena poput Aleksandra Prijovića i Lindzi Rouza nisu interesantna na Marakani i da oni sigurno neće biti pojačanja Crvene zvezde za sledeću sezonu.

Interesantne su bile reči Terzića o sinu Dejana Stankovića, koji je član milanskog Intera.

- Razgovarali smo sa Dejanom o sinu Filipu, videćemo, imamo Borjana, Vasiljevića, Katića i Ćopića. Četiri golmana, videćemo da li će biti odlazaka. U skladu sa time se ponašamo. Ako Borjan ili Vasiljević odu, onda bismo ga doveli. Ostavljamo prostor - tajanstveno je rekao Terzić, čija je najveća želja da u Zvezdi ostane levi bek Milan Rodić, dok se na Stefana Hajdina ozbiljno računa.

- Imamo Hajdina i njega, prati skauting služba sve, imamo predloge. Moja želja je da Rodić ostane. Naš najjači kvalitet je zadnja linija, dugo nismo imali tako čvrstu odbranu - apostrofirao je Terzić.

Kao potencijalno pojačanje Zvezde u napadu pominje se Anderson, ali da li će zaista stići na Marakanu i dalje se ne zna.

- Znate da je stil Zvezde da ne govori o potencijalnim pojačanjima. Naš sportski sektor i skauting ima spisak potencijalnih špiceva koje analizira zajedno sa Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom i donećemo najbolje rešenje - zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.