IGRAČIMA ZVEZDE PRVOG DANA PRIPREMA ODMAH IZREČENA ZABRANA KRETANJA: Nema izlazaka, nepotrebnih druženja...
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

zbog korone

IGRAČIMA ZVEZDE PRVOG DANA PRIPREMA ODMAH IZREČENA ZABRANA KRETANJA: Nema izlazaka, nepotrebnih druženja...

Iz kluba su najavili da će uskoro biti sve to pretočeno u protokol koji će biti podeljen igračima i za nepoštovanje istog biće novčano kažnjavani

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je i da su igrači već prvog dana priprema dobili neke smernice i pravila ponašanja koja su uslovljena pandemijom koronavirusa.

Usled toga što će morati da se zaštite i pre svega misle na svoje zdravlje i zdravlje drugih, igrači šampiona Srbije uskoro će dobiti i pravilnik koji će morati da poštuju i biće kažnjavani za nepoštovanje istog, a sve kako ne bi došlo do inficiranja koronavirusom.

Uostalom i sada na početku priprema se nisu pojavila šestorica igrača koji su bili pozitivni na testu na Covid-19, pa zbog toga je i logično što na Marakani uvode ovaj pravilnik.

Ono što je Terzić već sada prvog dana priprema rekao igračima šta sigurno ne smeju da rade, a to su izlasci u grad i u javnost koji uvećavaju mogućnost zaraze, te da od sada mogu da žive samo na relaciji kuća - stadion.

- Rekao sam igračima važnu stvar, moramo da naviknemo i da naučimo da živimo sa ovim virusom, može da potraje pola godine, dve godine, lek ne postoji, vakcina se ne nazire. Moraju oni da dignu nivo svesti i odgovornosti prema sebi, prema svojim najbližima i i na kraju krajeva prema Crvenoj zvezdi. Oni su mladi i brzo se oporave, ali je luksuz za klub da bude 14 dana bez nekog od tih igrača. Šta ako se neko razboli pred važne utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili tokom sezone. Moraju da se pridržavaju svih mera. Sve ćemo pretočiti u pisani protokol, za nepoštovanje, biće novčano kažnjavani kroz disciplinski pravilnik. Rečeno im je danas, imaju zabranu kretanja, osim stadion - kuća, bilo kakav odlazak u restorne, lokale, nepotrebna druženja, kućna druženja. Sve im je to zabranjeno - poručio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.