NAJPOZNATIJI ĆELAVAC NAŠEG FUDBALA: Legenda je jednog kluba, a uspeo je čak i da osvoji titulu šampiona Srbije!
Foto: Profimedia, Wikipedia

gde je i šta radi?

NAJPOZNATIJI ĆELAVAC NAŠEG FUDBALA: Legenda je jednog kluba, a uspeo je čak i da osvoji titulu šampiona Srbije!

Interesantno, imao je jedan izlet u inostranstvo, pa je pre skoro deset godina igrao za ekipu Dinama iz Tirane, da bi se brzo vratio u Novi Sad

Objavljeno:

U novoj "epizodi" naše nove rubrike pod nazivom "Zaboravljeni asovi Superlige", predstavićemo vam Milovana Milovića, čoveka koji je više od decenije harao srpskim fudbalom u različitim klubovima.

Milović je inače dete Javora iz Ivanjice, u kome je proveo najveći deo svoje karijere, a nastupao je još i za Partizan, Vojvodinu, Bežaniju, OFK Beograd i Obilić.

Sa crno-belima je uspeo da osvoji titulu 2005. godine, a sa Javorom je 2016. godine igrao finale Kupa Srbije, gde su izgubili upravo od Partizana.

1 / 9 Foto: Starsport©

Interesantno, imao je jedan izlet u inostranstvo, pa je pre skoro deset godina igrao za ekipu Dinama iz Tirane, da bi se brzo vratio u Novi Sad.

Uspeo je čak da odigra jedan meč za reprezentaciju Srbije, aprila 2010. godine kada je bio u selekciji iz domaćeg takmičenja koja je meč igrala u Japanu.

U tri navrata biran je za sportistu godine u Ivanjici, a karijeru je završio 2018. godine, da bi potom seo na trenersku klupu voljenog kluba.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.