ZVEZDINO POJAČANJE TRAŽILA POLICIJA: Praćen mu je signal preko telefona, Nigerijac besan hteo da pobegne iz kluba!
Foto: AP

nezadovoljan

ZVEZDINO POJAČANJE TRAŽILA POLICIJA: Praćen mu je signal preko telefona, Nigerijac besan hteo da pobegne iz kluba!

Ogenji Onazi je svojevremeno bio velika nada Lacija

Objavljeno: 18:38h

Ogenji Onazi je pre nekoliko nedelja za portal MONDO potvrdio da se Crvena zvezda interesuje za njega, a on ne bi imao ništa protiv toga da sarađuje sa Dejanom Stankovićem.

Nekadašnji vezista Lacija će 26. jula i zvanično biti slobodan igrač, a po pisanju turskih medija bivši vezista Lacija već je pokušao da napusti Denizli nezadovoljan situacijom u njemu.

Onazi je u prošlom kolu, protiv vodećeg Bašakšehira, celu utakmicu presedeo na klupi za rezerve, dok je prethodno protiv Gacijantepa ušao četiri minuta pre kraja, a pre toga igrao poluvreme u duelu sa Sivasporom. Od januarskog dolaska iz Trabzonspora upisao je ukupno osam nastupa, četiri puta kao starter, odnosno 276 minuta.

Turci, čak, pišu da se 27-godišnji fudbaler posle utakmice u Istanbulu prošlog utorka žalio rukovodstvu i napustio ekipu, pa su klupski čelnici morali da intervenišu u policiji i uspeli da ga pronađu tek pošto mu je praćen signal mobilnog telefona.

Ogenji Onazi je svojevremeno bio velika nada Lacija, a onda 2016. uprkos mnogo zvučnijim ponudama izabrao da ode u Trabzonspor za 3.500.000 evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.