SUAREZ POSLAO ESPANJOL U DRUGU LIGU: Posle 27 godina se ovo dogodilo, Barselona se i dalje nada!
Foto: EPA/ ALBERTO ESTEVEZ

35. kolo primere

SUAREZ POSLAO ESPANJOL U DRUGU LIGU: Posle 27 godina se ovo dogodilo, Barselona se i dalje nada!

Sledeće sezone u Segundi

Objavljeno:

Barselona se i dalje nada, dok su Espanjolovi igrači su u suzama...

Katalonci su pobedili gradskog rivala rezultatom 1:0 i tako ga poslali u drugu ligu nakon 27 godina. Ovo je velika tragedija za klub tako pogate istorije, ali svima je bilo jasno da Espanjol ove sezone nema tim dostojan najjačeg ranga takmičenja.

Gol odluke je postigao Luis Suarez u 56. minutu. Ugrugvajac se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju i sjajom reakcijom savladao je iskusnog Dijega Lopeza, koji je imao svojih bravura na večerašnjem meču na Nou Kampu.

Meč su obeležila dva crvena kartona, po jedan na obe strane i prilično loš fudbal. Ono što je najbitnije za Barsu jeste pobeda. Katalonski velikan ima bod manje i utakmici više od Reala koji drži prvo mesto Primere.

Fudbaleri Viljareala pobedili su u gostima Hetafe sa 3:1, u utakmici 35. kola španske Primere.

Dva pogotka za Viljareal postigao je Santi Kazorla, u 63. i 85. minutu sa penala, a u strelce se upisao i Ruben Penja u 93. minutu. Strelac jedinog gola za Hetafe bio je Ugo Duro u 80. minutu.Viljareal je peti na tabeli sa 57 bodova, dok je Hetafe šesti sa četiri boda manje.

Fudbaleri Betisa pobedili su na svom terenu Osasunu sa 3:0.Golove za pobednički tim postigli su Rodriges u četvrtom, Alonso Pedrasa u 25. i Karles Alenja u 98. minutu.Betis je upisao desetu pobedu u sezoni i trenutno je 13. na tabeli sa 41 bodom, dok je Osasuna na 11. poziciji sa četiri boda više.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.