KORONAVIRUS HARA U RADNIČKOM: Trojica zaraženih, još sedmorica imaju simptome! Ovo nikako nije dobro!
Foto: Starsport©

Užasno

KORONAVIRUS HARA U RADNIČKOM: Trojica zaraženih, još sedmorica imaju simptome! Ovo nikako nije dobro!

Mole za testove kako bi znali s kojim igračima da započnu pripreme

Objavljeno:

Nimalo dobra situacija u Radničkom iz Niša, kao uostalom i u celoj južnoj Srbiji, zbog pandemije koronavirusa.

Dvojica fudbalera i jedan član stručnog štaba su bili pozitivni na testiranju na koronavirus i zbog toga Nišlije još nisu ni počele sa pripremama za sledeću sezonu.

Kako se saznaje u pitanju su Stefan Mihajlović i Nikola Čumić, kao i član stručnog štaba Davor Berber, a ono što posebno zabrinjava jeste da su se klubu javila još sedmorica fudbalera sa simptomima Covid-19.

Zbog toga su iz Niša poslali apel Fudbalskom savezu Srbije.

- Poštovani, Radnički ima u prvom timu dvojicu inficiranih igrača COVID-19, Stefana Mihajlovića i Nikolu Čumića, kao i jednog od članova stručnog štaba trenera Davora Berbera. Takođe, još sedmorica fudbalera javila su se klubu da osećaju simptome koji ukazulu na koronavirus. Kako pripreme za novu sezonu počinju u celoj Srbiji, molimo vas da nam u skladu sa zakonskim mogućnostima i vašim ovlašćenjima omogućite testiranje celog tima da bismo moglo da izolujemo one koji imaju virus i pozitivni su i kako bi sprečili širenje epidemije, jer nam je zdravlje najvažnije. Ne želimo da izlažemo opasnosti nijednog pojedinca. Takođe, molimo vas da nam uputite i upustva i instrukcije kako da se ponašamo i kako da postupamo u ovoj situaciji - navodi se u pismu kluba sa juga Srbije.

Iz FSS-a se do sinoć nisu oglašavali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.