JA SAM U MILANU I PREDSEDNIK, I TRENER, I IGRAČ! Ali me plaćaju samo kao igrača!
Foto: EPA/Roberto Bregani

U njegovom stilu

JA SAM U MILANU I PREDSEDNIK, I TRENER, I IGRAČ! Ali me plaćaju samo kao igrača!

Šveđanin je u svom stilu poručio da bi "rosoneri" bili šampioni da je od početka sezone bio u timu

Objavljeno:

Milan je počeo da gazi, i to najbolje timove Italije, a sve na krilima Zlatana Ibrahimovića.

U pet dana "rosoneri" su pobedili Lacio i Juventus, a Ibrahimović je na oba meča postigao golove iz penala i uz to asistirao saigračima. U utorak uveče je pokrenuo veliki preokret protiv "stare dame", a kad je izašao iz igre ponašao se kao trener.

- Ja sam predsednik, igrač i trener! Ali jedina negativna stvar je ta što sam plaćen samo da budem igrač. Da sam bio ovde od prvog dana u sezoni, osvojili bismo Skudeto - poručio je Šveđanin.

foto: EPA/Roberto Bregani

A na pitanje da li će ostati u Milanu i sledeće sezone, Ibrahimović nije precizno odgovorio.

- Videćemo, videćemo... Imam još mesec dana da uživam, ali tu je i čudna situacija koja se odvija i koju mi ne kontrolišemo. Ne znam da li su me navijači videli uživo poslednji put. Moguće. Zašto? Čitajte između redova... Čudno je igrati iza zatvorenih vrata, a da je 'San Siro' bio pun večeras, to bi bilo prelepo veče.

- Uživam u Milanu, želeo sam da se ovde osetim ponovo živim. Imam 38 godina, nemam fizičku spremu kakvu sam imao, ali sam pametan. Nisam pokušavao da uradim iste stvari kao kada sam imao 20 godina. Nisam ovde da bih bio maskota, ali sam ovde da pomognem saigračima, klubu i navijačima - zaključio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.