LAZETIĆ NAPUŠTA VOJVODINU ZBOG LALATOVIĆA: Miloš Krasić se pominje kao naslednik, a evo šta kaže predsednik na to!
Foto: Starsport©

epilog svađe

LAZETIĆ NAPUŠTA VOJVODINU ZBOG LALATOVIĆA: Miloš Krasić se pominje kao naslednik, a evo šta kaže predsednik na to!

- Imamo već dogovor da u narednim danima raksinemo ugovor sa Lazetićem, da se rastanemo kao prijatelji - rekao je Gajić za Mozzart Sport.

Objavljeno: 15:39h

Prvi čovek Vojvodine Vojislav Gajić najavio je kraj saradnje sa aktuelnim sportsim direktorom Lala Nikolom Lazetićem.

Poznato je da su Nenad Lalatović i Nikola Lazetić u svađi i da između njih postoji velika netrpeljivost. Upravo zato, svima je jasno da saradnja sa jednim od njih ne može biti nastavljena. Naravno, Lalatović kao čovek koji je doneo treći Kup u istoriji Vojvodine ostaje u klubu, dok Lazetić napušta Karađorđe.

- Nisam ljubitelj takvog prepucavanja po medijima, zato se nisam ni oglašavao, iako sam naravno imao šta da kažem, ali nisam hteo zbog mira u kući. Gledajte, ljudi imaju svoje karaktere, ponekad i pritisak zbog rezultata, razne uglove gledanja, sve je na kraju ispalo dobro, ali... Generalno, takva situacija, saglasiće se svi da nije realno da nastavimo sa takvim odnosima. Imamo već dogovor da u narednim danima raksinemo ugovor sa Lazetićem, da se rastanemo kao prijatelji - rekao je Gajić za Mozzart Sport.

Pominjalo se da bi legendarni Miloš Krasić mogao da dođe na njegovo mesto, ali od toga neće biti ništa.

- Krasić je u mojoj kući bukvalno odrasao, kad je došao još sa Kosova, blizak je sa mojim sinom, viđamo se. Moja je želja da Krasić bude šta god u Vojvodini. Sjajan je čovek, ali on ima ambicije da bude trener. I kad bude izrazio želju sigurno da ćemo se dogovoriti, da li u omladinskoj školi ili kako već videćemo - istakao je predsednik Vojvodine za Mozzart Sport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.