KAO KADA SU OTIŠLI TUMBA I BJEKOVIĆ: Marko Nikolić analizirao aktuelnu situaciju u klubu!
Foto: Starsport©

evo šta kaže

KAO KADA SU OTIŠLI TUMBA I BJEKOVIĆ: Marko Nikolić analizirao aktuelnu situaciju u klubu!

- Činjenica da smo odlično primljeni u Moskvi ništa ne menja u obavezama stručnog štaba. Klub su napustila dva velikana – rekao je strateg Lokomotive

Objavljeno: 12:40h

Mako Nikolić je preuzimanjem moskovske Lokomotive izazvao pravu pometnju u pojedinim ruskim medijima, koji su od početka njegovog mandata bili neprijateljski nastrojeni prema njemu.

Deluje da to previše nije pogodilo nekadašnjeg trenera Partizana, jer svoj posao obavlja izvanredno, što pokazuju dosadašnji rezultati. Lokomotiva je na prethodne četiri utakmica osvojila osam bodova, a mogla je više da je imala sreće na meču sa Sočijem.

Nikolić je za Sportski žurnal analizirao postignuto.

– Solidni! Ne pratim previše štampu, ritam ne ostavlja prostor za druge teme. Izolovani smo bili po dolasku u klupskoj bazi, bez većih konatakata sa ljudima. Tek 14. juna pojavio sam se, sa saradnicima Radojem Smiljanićem i Goranom Basarićem, pred ekipom. Odradili smo pet treninga i uplovili u nezapamćeno paklen raspored. Utakmica na svaka tri dana…Nismo do kraja zadovoljni. Sa četiri boda i utakmicom više u odnosu na Krasnodar i šest ispred CSKA i Rostova, imamo dobru poziciju pred finiš sezone.

Znao sam i ranije da će svaka utakmica, u Premijer ligi, biti teška. Svega pomalo bilo je na našim utakmicama. Penala, poništenih golova, VAR intervencija… Najbitnije, sve odluke bile su ispravne. Moramo da radimo, već sutra sledi veliki derbi sa Spartakom. Ritam jeste težak, momenat je da svako izvuče maksimum iz sebe, pogotovo u situaciji povećanog rizika od povrede - rekao je Nikolić za Sportski žurnal.

Uporedio je situaciju u Lokomotivi sa onom pre 20 godina u Partizanu.

– Jedino merilo našeg rada biće rezultati. Činjenica da smo odlično primljeni u Moskvi ništa ne menja u obavezama stručnog štaba. Klub su napustila dva velikana – predsednik Valeri Filatov i trener Juri Sjomin. Uporediću to sa situacijom u Partizanu pre više od 20 godina i odlaske Nenada Bjekovića i Ljubiše Tumbakovića. Naišli smo na odličan prijem u Moskvi.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.