NIJE SRAMOTA NEMATI, SRAMOTA JE DA LAŽETE I KRADETE: Kome li je trener Mačve poslao ovu poruku?
Dragan Aničić, Foto: Starsport©

JAKE REČI DRAGANA ANIČIĆA

NIJE SRAMOTA NEMATI, SRAMOTA JE DA LAŽETE I KRADETE: Kome li je trener Mačve poslao ovu poruku?

Plan odigravanja pripremnih utakmica na Zlatiboru bio je spreman, ali...

Objavljeno:

Trener Mačve Dragan Aničić ističe pred početak priprema za novu sezonu u Superligi da se planiran odlazak njegove ekipe na Zlatibor na pripreme otkazuje i da će one biti sprovedene samo u Šapcu.

- Treniraćemo u Šapcu, koristićemo glavni i teren na stadionu FK „Borac“, a tokom ove nedelje pokušaćemo da kompletiramo ekipu, koliko god je to moguće, jer sve zavisi od mnogo stvari. Do sada ekipu su napustili Mladen Živković i Marko Jevtić, a što se tiče ostalih igrača, biće sigurno još odlazaka - rekao je Aničić, uz osvrt na igrački kadar.

foto: Starsport©

- Ja imam neki spisak pojačanja i kao što sam i rekao po završetku prvenstva, pokušaćemo da dovedemo samo igrače koji će biti pojačanja. Ako nismo u situaciji da dovedemo prava pojačanja, nećemo nikoga ni dovoditi. Oslonićemo se na igrače koji su već duži period tu i na decu koju ima Mačvina škola fudbala. Nije sramota da kažete da nemate, sramota je da lažete i kradete, tako da ukoliko budemo imali sredstva dovešćemo kvalitetne igrače kako bi Mačva mogla da liči na onu od pre, kada je postizala istorijske uspehe.

Plan odigravanja pripremnih utakmica na Zlatiboru bio je spreman, međutim zbog otkazivanja odlaska, svi prijateljski mečevi igraće se u Šapcu i okolini, a raspored mečeva biće naknadno saopšten.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.