DRAMA! Bivši fudbaler Zvezde u paklu koronavirusa! Bilo je veoma čupavo!
Marakana, ilustracija, Foto: Starsport©

užas sa virusom

DRAMA! Bivši fudbaler Zvezde u paklu koronavirusa! Bilo je veoma čupavo!

Na svu sreću, uspeo je da pobedi

Objavljeno:

Ne bira korona na koga će udariti, mladi, bivši i sadašnji sportisti širom sveta nisu bili pošteđeni od ovog virusa. Koliko god uspešni bili na terenu, dvorani, bazenu, mnogi su u minulih mesec dana poklekli.

Bivši prvotimac Crvene zvezde, Busana, Rada, Banata, Sinđelića, a sada jedan od najboljih igrača veterana Policajca, Zoran Urumov, preživeo je pravu dramu sa koronavirusom, sve dok nije stigao u bolnicu „Dragiša Mišović“.

- Deset dana sam ležao kod kuće sa visokom temperaturom. Mislio sam da ću moći da se izborim sa virusom, međutim sa obostranom upalom pluća primljen sam u bolnicu „Dragiša Mišović“. Virus uopšte nije naivan, dobronameran savet svima, čuvajte se i pridržavajte se propisanih mera – istakao je Zoran Urumov, nekadašnji golgeter mnogih srpskih klubova.

Veliku zahvalnost za brzi oporavak kako sam ističe duguje lekarima pomenute bolnice, ipak ne zaboravlja ni ostalo medicinsko osoblje koje radi bez predaha dan i noć.

- Divim se svim lekarima i medicinskim sestrama na posvećenosti, ljubaznosti, istrajnosti. Ne znam zaista kako na ovoj paklenoj vrućini izdržavaju u skafanderima. Nije im lako, a opet uspevaju da se svakom pacijentu posvete. Posebno sam zahvalan sestrama Danici, Danijeli, Tanji i Ceci. Fenomenalne su, ne znam ni sam kako bih opisao njihovu borbu za svakog pacijenta. Zaslužuju medalju.

U minulih sedam dana koliko je proveo u bolnici, Urumov je imao prilike da vidi dosta teških slučajeva.

- Sa mnom u sobi bili su uglavnom mladi ljudi. Nadam se da će moji cimeri Aca, Vlade i Steva uskoro napustiti bolnicu. Zahvaljujući doktorima i sestrama, već sam kod kuće, ali mi predstoji samoizolacija od dve nedelje – potvrdio je Urumov.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.