STIGLE DVE PONUDE ZA SADIKA: Bivši trener Partizana bacio 8 miliona evra na sto!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

na ceni

STIGLE DVE PONUDE ZA SADIKA: Bivši trener Partizana bacio 8 miliona evra na sto!

Partizan se još ne izjašnjava

Objavljeno:

Prelazni rok se polako zahuktava širom planete, a ime Umara Sadika neizbežno je u brojnim medijima, ne samo u srpskim. Napadač Partizana je "tražena roba", ali čelnici kluba iz Humske za sad još uvek nisu prihvatili nijednu ponudu, prenosi "Alo.rs".

Lil traži zamenu za Viktora Osimhena koga je prodao Napoliju za 60 miliona evra, ali je iznenađujuće da je francuski klub sprema da izdvoji samo sedam miliona evra za Sadika, kom je cena praktično prepolovljena zbog pandemije koronavirusa i krize koja je pogodila fudbal.

Cicijašenje ljudi iz Lila želi da iskoristi niko drugi do - Marko Nikolić. Nekadašnji trener Partizana, a sad šef struke moskovske Lokomotive, dobio je odrešene ruke od čelnika kluba da za Sadika ponudi osam miliona evra.

Partizan se još ne izjašnjava jer se nada da će cena dodatno porasti, ali izvesno je da u situaciji kakva je sadašnja, sa velikom krizom i neizvesnošću koja se nadvija nad svetski fudbal, ni osam miliona evra nije mala svota. Narednih dana znaće se više o eventualnom odlasku Sadika u Lokomotivu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.