POJEDINCI ĆE MORATI DA LETE IZ KLUBA: Zvezda 'steže kaiš' - OVO je plan za sledeću sezonu!
Foto: Starsport©

manje para

POJEDINCI ĆE MORATI DA LETE IZ KLUBA: Zvezda 'steže kaiš' - OVO je plan za sledeću sezonu!

Na taj način klub hoće da uštedi, ali je jasno da će pojedinci sa visokim primanjima se naći na listi za prodaju. Aneksi su spremni, a čekaju se potpisi...

Objavljeno:

Pandemija koronavirusa nastavlja da napada sve grane privrede, a ni fudbal neće biti pošteđen u ovom slučaju Crvena zvezda u kojoj se spremaju umanjene plate fudbalerima. Prosek je negde oko dvadeset posto u odnosu na primanja pre korone uz prodaju pojedinaca.

Budžet će biti problem za mnoge klubove u Evropi, a igrači su zbog korone umanjili zaradu za tri meseca. Takav dogovor su postigli i u Crvenoj zvezdi, ali mora i dalje da se "steže kaiš".

Na udaru od 1. jula su nove revizije za igrački kadar šampiona Srbije, a kako piše Maxbet sport već je skockan načelan plan da primanja budu za narednu sezonu umanjena oko dvadest odsto. Na taj način klub hoće da uštedi, ali je jasno da će pojedinci sa visokim primanjima se naći na listi za prodaju. Aneksi su spremni, a čekaju se potpisi...

Crveno-beli su odlučili da nema mnogo vaganja, već ko bude imao konkretnu ponudu, treba da promeni boje i da se popuni saldo na računu, pošto slede troškovi nastupa u Evropi, uz dovođenje nekoliko pojačanja (fokus je na četiri igrača). Revizija plata u radnoj zajednici i smanjenje kadrova je završena misija.

Uspesi na terenu će se i dalje vrednovati premijama, a posebno za eventualni plasman u grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope, kao i osvojenu domaću titulu, koja je treću godinu u nizu pripala ekipi iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/Maxbet šport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.