ZVEZDA REŠILA PITANJE LEVOG BEKA: Odlazak veziste, Vasiljević dobija šansu, ali velika misterija je jedan čovek!
Foto: Starsport©

rekonstrukcija

ZVEZDA REŠILA PITANJE LEVOG BEKA: Odlazak veziste, Vasiljević dobija šansu, ali velika misterija je jedan čovek!

Evo na koga računa trener srpskog šampiona

Objavljeno:

Crvena zvezda je počela da razmišlja o sledećoj sezoni i igračkom kadru koji ima na raspolaganju. Današnja tema su igrači koji su se vratili sa pozajmica.

Dejan Stanković i sportski sektor crveno-belih su krenuli korak po korak da rešavaju pozicije u timu. Prioritet je naći zamenu za Milana Rodića, a klub sa Marakane je to uradio povratkom Stefana Hajdina sa pozajmice iz Voždovca.

Hajdin je imao odličnu sezonu na Krovu, što nije prošlo nezapaženo na Marakani. On će biti alternativa Rodiću, prenosi Sportski žurnal.

foto: Starsport©

Sa pozajmice je stigao i golman Nikola Vasiljević, koji je imao odlične partije u Radniku i možda dobije šansu kao rezerva neprikosnovenom Milanu Borjanu.

Dejan Meleg će dobiti čiste parpire i biće slobodan u izboru nove sredine, ali velika misterija je Erik Jirka, momak koji bi mogao da bude od pomoći Stankoviću i koji je bio odličan na pozajmici u poljskom Gornjiku, ali to što je stranac pravi veliki problem, jer pitanje da li će Stanković izabrati Slovaka da popunjava mesto stranca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.