SVE JE BILO PROTIV MARKA NIKOLIĆA I LOKOMOTIVE: Dva poništena gola, jedan u 95. A onda penal u 96. iiiii... STATIVA
Foto: EPA/Stringer

Premijer liga Rusije

SVE JE BILO PROTIV MARKA NIKOLIĆA I LOKOMOTIVE: Dva poništena gola, jedan u 95. A onda penal u 96. iiiii... STATIVA

Ostali su bez veoma važna tri boda "železničari" i sada su ugrozili svoje mesto u Ligi šampiona

Objavljeno:

Sreća je potpuno okrenula leđa Lokomotivi iz Moskve i Marku Nikoliću u duelu sa Sočijem! Srpski trener je upisao drugi uzastopni remi, posle početne dve pobede, na početku svog trenerskog angažmana u moskovskom klubu.

Nije bilo golova u Moskvi u duelu Lokosa i Sočija, čime je domaći tim sada ugrozio svoju drugu poziciju na tabeli i plasman u Ligu šampiona, jer Krasnodar ozbiljno preti da ih pretekne.

Stvoriće ovo još dodatni pritisak na Nikolića koji je od početka na teškim mukama i suočava se sa brojnim preprekama, pogotovo što imaju 4 boda više, ali i dve utakmice više od Krasnodara.

A nije nimalo imao sreće domaćin na ovom meču, pošto su im dva gola poništena i to zbog takoreći milimetarskih ofsajda, sasvim opravdano. Prvi je poništen u 30. minutu, a drugi u 5. minutu sudijske nadoknade.

Međutim, dobili su minut kasnije, u 96. minutu "železničari" šansu da se ipak domognu tri željena boda kada je dosuđen penal za njih, ali šut Mirančuka sa bele tačke je završio na stativi i ostalo je 0:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.