SENZACIJA! BARSA I JUVE SPREMAJU NOVI ZEMLJOTRES: Katalonci šalju svog superstara u Torino za 2 igrača i pare!
Foto: EPA/Alberto Estevez

Ovo će tek odjeknuti

SENZACIJA! BARSA I JUVE SPREMAJU NOVI ZEMLJOTRES: Katalonci šalju svog superstara u Torino za 2 igrača i pare!

Iz Katalonije je navodno stigla ponuda koju "stara dama" ne može da odbije

Objavljeno:

Barselona i Juventus će izgleda ovog leta poslovati samo između sebe i menjati svoje igrače kao sličice.

Samo nekoliko dana nakon što je potvrđena trampa u kojoj se Miralem Pjanić preselio u Kataloniju, a Artut stigao u Torino, najavljuje se nova i to senzacionalna trampa u koju bi bila uključena čak trojica igrača.

Naime, Katalonci su ponudili "staroj dami" svoju veliku zvezdu Antoana Grizmana koji nije opravdao očekivanja u prvoj sezoni na "Kamp Nou" i u poslednje vreme uglavnom sedi na klupi.

foto: EPA/Cristobal Herrera

I dalje se u Laciju nadaju da Juventus nije nedostižan, i dalje u Rimu živi san o Skudetu posle 20 godina. A u Rim večeras (21.45) stiže Milan i kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Milan.

Zauzvrat traže od Juventusa da u suprotnom smeru krenu Adrien Rabio i Daglas Košta, ali i određenu svotu novca., javlja "RAI".

Barsa je prošlog leta platila Grizmana Atletiku 120 miliona evra, ali uprkos lošim igrama i padu cene, njegova tržišna vrednost je i dalje na oko 100 miliona, dok dvojac iz Juventusa vredi po 25 miliona svaki, prema "Transfermarktu".

foto: EPA /Alessandro di Marco

Juventus je logično izuzetno zainteresovan za ovu veliku razmenu i da su pregovori počeli. Ističe da su ionako dobri odnosi katalonskog i torinskog velikana dodatno ojačani nedavnom razmenom vezista.

"Rai" takođe navodi da Barselona želi da se reši Grizmana zato što se nije uklopio u ekipu i u lošim je odnosima s gazdom ekipe Leom Mesijem.

foto: EPA/Luca Zennaro

- Za to vreme u Juventusu trljaju oči u neverici što im se nudi prilika da spoje napad Ronaldo - Grizman, koji bi razarao po Italiji i Evropi - ubeđeni su Italijani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.