Razočarani kapiten Zvezde: Ovo je ispod svakog nivoa! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

iskreni defanzivac

Razočarani kapiten Zvezde: Ovo je ispod svakog nivoa! (VIDEO)

Luković je u najavi utakmice govorio da Zvezda ne sme da potceni Valetu, što nije ispoštovano
Objavljeno: 11:36h

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Luković rekao je da on i njegovi saigrači treba dobro da se zamisle posle loše igre na Malti i da je igra posebno u prvom poluvremenu opomena za dalje.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

- Prvo poluvreme je bilo baš loše. Ne mogu da kažem da je za brigu, ali opomena definitivno jeste. Treba dobro da se zamislimo jer sa igrom kao iz prvog poluvremena ćemo definitivno jako teško nešto da napravimo. Bilo je ispod svakog nivoa - rekao je Luković novinarima.

Zvezda je kao gost u mestu Paola na Malti pobedila Valetu sa 2:1, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su bili veoma loši u prvom poluvremenu, posle kog je protivnik vodio, ali su u nastavku utakmice igrali mnogo bolje i uspeli su da preokrenu i pobede.

Luković je u najavi utakmice govorio da Zvezda ne sme da potceni Valetu, što nije ispoštovano.

- Pre utakmice sam govorio da ne smemo da potcenimo Valetu. Prosto, nedozvoljeno je da se uđe u utakmicu onako kako smo ušli. Izgubili smo mnogo lopti, skoro svaki duel, stvarno nismo ličili na sebe. Valeta je mogla čak i do drugog gola. Mi osim šanse Uga Vijeire nismo imali išta u prvom poluvremenu - rekao je Luković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.