DETONATOR ZA LETNJU BOMBU OTKUCAVA: Partizan vraća miljenika Grobara! Sprema se ekstaza u Humskoj!
Rikardo Gomeš pred povratkom u Partizan, Foto: Starsport©

Spekulacija

DETONATOR ZA LETNJU BOMBU OTKUCAVA: Partizan vraća miljenika Grobara! Sprema se ekstaza u Humskoj!

Kako se navodi, vrlo dobre su šanse da ponovo obuče crno-beli dres

Objavljeno:

Miljenik Grobara mogao bi da se vrati u Humsku?! Rikardo Gomeš bi posle godinu dana u Saudijskoj Arabiji mogao da ponovo obuče crno-belu opremu i vrati se u klub u kome je odigrao najbolju sezonu u karijeri.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva bio bi idealna zamena za Umara Sadika koji će gotovo sigurno biti prodat posle samo godinu dana, jer je eksplodirao i već se govori o transferu većem od 10 miliona evra.

foto: Starsport©

Savo Milošević ne bi imao ništa protiv da umesto Sadika opet u špicu napada ima Gomeša koji je za jednu sezonu u Humskoj postigao 20 golova u Superligi i 4 u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Jasno je da Gomeš neće ostati u Al Šarži koja ga je prošlog leta otkupila za 3,6 miliona evra, od čega su crno-beli inkasirali čistih više od 3 miliona evra s obzirom da je Gomeš prethodno došao bez obeštećenja.

Međutim, on se nije najbolje snašao u Arabiji pošto je u prvoj polusezoni na 14 utakmica postigao 6 golova, pa je prosleđen na pozajmicu u Kalbu, gde je do prekida sezone zbog koronavirusa odigrao 5 utakmica uz 1 gol.

Pošto do otkupa ugovora neće doći i on će se vratiti u Al Šaržu, taj klub traži način da ga se otarasi, a Partizan ne bi imao ništa protiv da ga vrati i traži se trenutno model po kome bi to izveli, saznaje "Alo".

Jedan plan je da dođe na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora po njenom isteku.

Druga opcija je odmah otkup ugovora, jer su Saudijci svesni da nema šanse da povrate 3,6 miliona plaćenih za njega i cena bi bila daleko manja.

Ne bi trebalo isključiti opciju čak ni da Gomeš i Al Šarža sporazumno raskinu ugovor, tako što bi on oprostio dugovanja i tako postao slobodan igrač i bez obeštećenja bi mogao da se vrati u Humsku, što bi za Partizan bila idealna opcija.

Narednih dana bi trebalo da se zna više o celoj priči, pogotovo što postoje informacije da bi Rikardo trebalo i da dođe u Beograd.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.