POLEDICA ODGOVORIO MATIJAŠEVIĆU: Njegove namere su bile poštene! Igrači će dobiti čak manje od 500 evra pomoći!
Mirko Poledica, Foto: Beta/Miloš Mirkov

odgovor

POLEDICA ODGOVORIO MATIJAŠEVIĆU: Njegove namere su bile poštene! Igrači će dobiti čak manje od 500 evra pomoći!

Kako je naveo predsednik Sindikata fudbalera on da je znao o kojoj sumi je reč poručio bi Matijaševiću da se ne brukaju sa tom cifrom

Objavljeno:

Predsednik Sindikata fudbalera Nezavisnost, Mirko Poledica odgovorio je, sportskom direktoru FSS-a, Vladimiru Matijaševiću povodom njegovih tvrdnji da je pristao na predlog FSS-a da se igračima Borca dao jednokratna pomoć od 500 evra, kao i svim igračima koji imaju potraživanja prema bivšim klubovima.

Poledica se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Tačno je da me zvao Vladimir Matijašević 26. juna 2020. i pitao šta mislim o tome da FSS pomogne igračima. Naravno, rekao sam da je to sjajna ideja i da ću prvi pohvaliti FSS ako to urade. Na njegov zahtev da nikome ništa ne pričam, ispoštovao sam reč zato što je za mene reč svetinja i nisam nikome ništa pričao osim što sam se posavetovao sa jednim igračem u koga sam imao poverenja. Nisam znao o kom iznosu se radi niti mi je rečeno, da sam znao o kom iznosu se radi prvi bih rekao da se ne brukaju, juče kada je doneta odluka da se pomogne igračima sa 500 evra, napisana mi je poruka da je 500 evra bruto. Dakle, ne radi se o 500 evra već je iznos znatno manji. Reakcija igrača je potpuno očekivana zbog toga što je FSS već istim tim igračima naplatio i više od 500 evra da dobiju ispisnice iz klubova dužnika a pre toga su logistički pomagali klubovima da izigraju igrače. Namere Vladimira Matijaševića su bile poštene i zaslužuje poštovanje svih igrača. Rekao bih da ga je FSS doveo u zabludu iako on to nije zaslužio zato što je imao iskrene i dobre namere - poručio je Poledica.

Više vesti o ovoj temi pronađite ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.