NEMANJI RNIĆU SAOPŠTENO DA JE PREŠAO U ZVEZDU: Bivši bek Partizana se za Espreso setio najluđe scene u životu!
Nemanja Rnić, Foto: Starsport©

vremeplov

NEMANJI RNIĆU SAOPŠTENO DA JE PREŠAO U ZVEZDU: Bivši bek Partizana se za Espreso setio najluđe scene u životu!

Radi se o emisiji "Nemoguća misija" iz 2006. godine gde je u glavnoj ulozi bio Nemanja Rnić

Objavljeno: 14:36h

Pre nekih desetak i više godina, na televiziji Pink popularna je bila skrivena kamera "Nemoguća misija" koja je iz nedelje u nedelju poznate ličnosti dovodila u razne neprijatne situacije.

Tako je sada već davne 2006. godine na "red došao" i Nemanja Rnić, tadašnji fudbaler Partizana kome su smestili to da je navodno potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

foto: Saša Pavlić Koky

Dok je u kafiću sedeo sa drugarima i devojkom, na TV-u se pojavila vest da je Rnić prešao u redove Večitog rivala, a on je kroz osmeh i nevericu ispratio tu situaciju.

U jednom momentu su ga saigrači pozvali na telefon i sasuli mu razne uvrede, a i huligani su naoružani bakljama i motkama upali u kafić, preteći mu linčom

Ipak, na kraju je ipak Rniću pao kamen sa srca, pošto je video da se radi o skrivenoj kameri, koja mu je verujemo "skratila" nekoliko godina života.

Ali, moramo da napomenemo da se nekadašnji kapiten Partizana kao pravi "šmeker" nosio sa ovom situacijom i sa puno dostojanstva izdržao sve neprijatnosti tih nekoliko minuta.

Odlučili smo da pozovemo Nemanju Rnića i zajedno sa njim se prisetili ove zanimljive situacije.

- Vrlo rado se setim te situacije. Kada sam čuo informaciju koja je puštena u televizijskoj emisiji, prvi osećaj mi je bio jako smesan i nisam pridavao puno značaja tome. Nakon sto sam čuo lomljavu stakla i kada sam video grupu ljudi koji su, uz teatralan nastup ušli u lokal, nije mi bilo svejedno. Srećom, niko nije bio povređen a-ha-ha. Na kraju smo se svi lepo nasmejali i ostala mi je jedna lepa uspomena na taj period - istakao je za Espreso.

Pogledajte:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.