ZVEZDINI KLINCI OD 5 MILIONA: Nikolić i Gavrić u TOP 20 fudbalera sveta!
Foto: Starsport©

rast

ZVEZDINI KLINCI OD 5 MILIONA: Nikolić i Gavrić u TOP 20 fudbalera sveta!

Trenutno je Gavrić sa tri miliona evra najvredniji igrač Zvezde prema proceni Transfermarkta, a tolika je procenjena vrednost još nekoliko igrača crveno-belih

Objavljeno:

Crvenoj zvezdi se višestruko isplatilo to što je tokom proleća forsirala mlade talenovane igrače iz svoje omladinske škole.

Dejan Stanković je po dolasku na mesto trenera odlučio da napravi rez i da u "vatru gurne" Željka Gavrića i Veljka Nikolića, a rezultati toga vide se u novom preseku Transfermarkt sajta, specijalizovanog za procenu vrednosti fudbalera.

Po ovom sajtu, Željko Gavrić i Veljko Nikolić su među 20 fudbalera sa najvećim rastom cene u poslednjih godinu dana. Gavriću je cena sa 50.000 evra skočila na 3 miliona evra, dok je Nikoliću sa 50.000 skočila na 2 miliona evra.

foto: Starsport©

Trenutno je Gavrić sa tri miliona evra najvredniji igrač Zvezde prema proceni Transfermarkta, a tolika je procenjena vrednost još nekoliko igrača crveno-belih.

Gavrić se našao i među sto kandidata za osvajanje nagrade "Zlatni dečak", koja se dodeljuje najtalentovanijem fudbaleru sveta, a nalazi se na 12. mestu u svetu prema procentu rasta vrednosti na Transfermarktu. Nikolić je na 20. mestu u istoj kategoriji po ceni rasta cene na ovom specijalizovanom portalu.

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.