SAZNAJEMO: Katai definitivno potpisuje za Zvezdu, ovo su detalji njegovog ugovora!
Aleksandar Katai, Foto: Starsport©

FANTAsTIČNA VEST ZA DELIJE

SAZNAJEMO: Katai definitivno potpisuje za Zvezdu, ovo su detalji njegovog ugovora!

Poznato je i do kada bi trebalo da potpiše

Objavljeno:

Pisali smo vam već jutros, tačnije preneli smo informaciju Sportskog žurnala, prema kojoj će bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ponovo potpisati za svoj klub.

Doskorašnji fudbaler Los Anđeles Galaksija je zbog nesmotrenog poteza njegove supruge, koja je na društvenim mrežama na neprimeren način, bar prema sudu američke stroge javnosti, komentarisala proteste zbog ubistva Džordža Flojda, ostao bez posla u Kaliforniji, ali je vrlo brzo pronašao angažman.

Zbog nemogućnosti da usled pandemije koronavirusa ode u Kinu ili Saudijsku Arabiju, on će narednu godinu provesti u Zvezdi.

Katai, dok je igrao u Zvezdi, sa Ugom Vijeirom u kadru
Katai, dok je igrao u Zvezdi, sa Ugom Vijeirom u kadru foto: Starsport©

Tačnije, do petka bi trebalo, ukoliko ne "iskoči" nešto baš nepredviđeno, da potpiše ugovor na takozvanih "1+1", tačnije, na godinu dana uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu.

Takođe, Espreso.co.rs je došao i do informacija koliko bi trebalo da iznosi njegova plata u crveno-belom taboru - 400.000 evra godišnje.

Ukoliko se Katai dobro pokaže u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa kasnije u Ligi šampiona ili grupnoj fazi Lige Evrope, postoji velika mogućnost da se obnovi interesovanje bogatijih klubova za njegove usluge, tako da, pored ljubavi prema klubu koji mu je dao najviše u karijeri, imaće i ekonomski motiv da napravi što bolje stvari sa ekipom Dejana Stankovića.

Bonus video:

(Espreso Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.