ILIJA PETKOVIĆ JE PREDOSETIO SVOJU SMRT: Pre deset dana rekao je to svom velikom prijatelju!
Ilija Petković, Foto: Starsport©

VEČNA MU SLAVA

ILIJA PETKOVIĆ JE PREDOSETIO SVOJU SMRT: Pre deset dana rekao je to svom velikom prijatelju!

Petković je od posledica pucanja čira na dvanaestopalačnom crevu i konstatovanog koronavirusa preminuo u subotu popodne u KBC "Bežanijska kosa" u 75. godini

Objavljeno:

Direktor OFK Beograda Božidar Milenković izuzetno je emotivno pričao o svom prijatelju Iliji Petkoviću i opisao poslednji susret koji će mu zauvek ostati urezan u sećanju.

- Petka sam poslednji put video pre desetak dana, dan pre nego što ga je sin Dušan hitno odvezao u Urgentni centar. Došao sam do lifta njegove zgrade, videlo se da nije dobro. Izgovorio mi je nešto strašno, što ću pamtiti do kraja života. Samo je kratko rekao: 'Milence, umreću ti' - otkriva Milenković za "Novosti".

Ilija Petković
Ilija Petković foto: Starsport©

- Otišao je poslednji fudbalski romantičar. Koliko je bio dobar i odan čovek i prijatelj govori samo jedan od milion detalja vezanih za našeg Petka. Ostao je privržen OFK Beogradu do poslednjeg dana života. Čak i kada je igrao fudbal, kada je moglo da se očekuje da će sa Karaburme u Partizan ili Zvezdu, on je opet izabrao naš OFK - rekao je Milenković.

Ilija Petković je od posledica pucanja čira na dvanaestopalačnom crevu i konstatovanog koronavirusa preminuo u subotu popodne u KBC "Bežanijska kosa" u 75. godini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.