HAOS U SVLAČIONICI BARSE: Igrači napali trenera!
Foto: AP Photo/Manu Fernandez

ŽESTOKO

HAOS U SVLAČIONICI BARSE: Igrači napali trenera!

Došlo je do svađe tokom koje su "pucali zidovi".

Objavljeno:

Barselona je sve dalje od obrane titule prvaka. Katalonski klub u 32. kolu Primere odigrao je 2:2 protiv Selte i sad za najvećim rivalom Realom zaostaje dva boda. Madriđani imaju i bolji međusobni skor pa je Barselona u teškoj poziciji u završnici prvenstva.

Madridska Marka otkriva da je nakon utakmice u Vigu u svlačionici Barselone došlo do žestoke svađe tokom koje su "pucali zidovi".

- U svlačionici je bilo napeto. Igrači su napali trenera zbog nekih njegovih taktičkih odluka, ali i promena u igračkom kadru protiv Celte. Bili su iznenađeni njegovim izborom prvih 11 bez Griezmanna i Artura. Rasprava je bila žestoka i samo pokazala da ne postoji harmonija između igrača i trenera - piše Marca.

- Igrači se ne slažu s nekim trenerovim metodama i počinju da shvataju da ako nastave tim putem neće osvojiti titulu. Zbog toga su se pobunili protiv trenera svesni da više nemaju vremena čekati jer je Real sve bliže peharu.

Ranije su igrači Barcelone i javno kritikovali trenera Setijena. Tako je Lionel Mesi rekao da katalonski klub s ovakvom igrom ne može osvojiti Ligu šampiona kao što tvrdi Setien, a Luis Suarez je novinarima nakon utakmice u Vigu rekao da pitaju trenera zašto ekipa igra puno lošije u gostima.

- Osećamo se loše jer izgubili smo dva vrlo važna boda i sada moramo pobediti u svakoj utakmici i čekati da Real izgubi bodove. Morate osećati frustraciju. Na trenerima je da analiziraju. Postoji osećaj da važne bodove gubimo na gostovanjima, a nismo navikli da se to dešava u ostalim sezonama - kazao je Suarez.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.