SUPER MARIO REKAO DA JE "GEJM OVER": Brutalni golgeter je dao poslednji gol u karijeri i otišao u legendu!
Foto: EPA/CHRISTIAN KASPAR-BARTKE

To je to od njega

SUPER MARIO REKAO DA JE "GEJM OVER": Brutalni golgeter je dao poslednji gol u karijeri i otišao u legendu!

Tokom karijere u Bundesligi odigrao je 328 utakmica i postigao 170 golova

Objavljeno: 23:45h

Fudbaler Štutgarta i nekadašnji nemački reprezentativac Mario Gomez saopštio je da je završio karijeru.

Bivši nemački reprezentativac se oprostio golom u poslednjoj utakmici Cvajte i porazu od Darmštata 1:3. On se našalio da pregovara sa Real Madridom i Barselonom, pre nego što je saopštio da je ispunio svoju želju i da se povlači nakon što je pomogao da se Štutgart direktno plasira u Bundesligu sledeće sezone.

- To je bila moja poslednja misija za Štutgart, nakon što smo uprskali prošle godine - rekao je Gomez aludirajući na ispadanje iz Bundeslige 2019.

foto: EPA/CHRISTIAN KASPAR-BARTKE

Super Mario je svojevremeno bio jedan od najboljih nemačkih napadača, sa Štutgartom je 2007. godine osvojio titulu, a zatim još dve sa Bajernom iz Minhena, sa kojim je osvojio i Ligu šampiona (2013), pre nego što je prešao u Fjorentinu.

Posle dve sezone u Italiji Gomez je prešao u Bešiktaš sa kojim je osvojio titulu u Turskoj (2016). Posle toga igrao je za Volfzburg, a 2018. godine se vratio u Štutgart.

foto: EPA/CHRISTIAN KASPAR-BARTKE

Tokom karijere u Bundesligi odigrao je 328 utakmica i postigao 170 golova. Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 78 utakmica i postigao je 31 gol.

- Zahvalan sam na vremenu provedenom u Štutgartu. Moj san je oduvek bio da mogu nešto da vratim klubu - naveo je Gomez, koji će 10. jula napuniti 35 godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.