JOŠ JEDAN VELIKAN ZVAO PARTIZAN ZBOG SADIKA: Poznato je koliko novca je ponuđeno crno-belima za Nigerijca!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

BOMBA NA POMOLU?

JOŠ JEDAN VELIKAN ZVAO PARTIZAN ZBOG SADIKA: Poznato je koliko novca je ponuđeno crno-belima za Nigerijca!

Petrov je, navodno, bio toliko oduševljen posle meča u kome je Sadik mučio odbranu Crvene zvezde da je Vazuru pitao pod kojim uslovima može da ga dobije

Objavljeno:

Lil je pokazao ozbiljno interesovanje za Umara Sadika iz Partizana, brojni italijanski klubovi, Borusija iz Menhengladbaha, a kako prenosi MOZZART Sport u svojim redovima ga želi i Monako.

Predstavnici francuskog ligaša su se još jesenas uverili u kvalitete napadača, a agenti kluba su bez sumnje označili Sadika kao potencijalnu metu ovog leta. Kako navodi pomenuti izvor izvršni potpredsednik Monaka Oleg Petrov ostvario je direktan kontakt sa generalnim direktorom Partizana, Milošev Vazurom, pokušavajći da pripremi teren za realizaciju još jednog posla sa crno-belima, kao što je bio slučaj sa Strahinjom Pavlovićem.

Petrov je, navodno, bio toliko oduševljen posle meča u kome je Sadik mučio odbranu Crvene zvezde da je Vazuru pitao pod kojim uslovima može da ga dobije.

Poručio je da su spremni da plate u startu između 8.000.000 i 8.500.000 evra na ime obeštećenja, a dodatna 2.000.000 kroz bonuse. Ali, u Humskoj 1 su Monako stavili na čekanje.

Niti su prihvatili ponudu, niti su je odbili, uvereni da cena može samo da raste i da će se tokom leta, kad se fudbalska pijaca zahukta, dobiti bogatiju ponudu. Takođe, imaju sjajne poslovne odnose sa Francuzima, u bilo kom trenutku mogu da aktiviraju pomenutu opciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.