ČLAN UPRAVE PARTIZANA PONUDIO OSTAVKU: Potpuno razočaravajuće! O mom radu neka odluči najviši organ!
Vladimir Vuletić jedini ponudio da odgovara zbog neuspešne sezone, Foto: Starsport©

Svi ostali ćute

ČLAN UPRAVE PARTIZANA PONUDIO OSTAVKU: Potpuno razočaravajuće! O mom radu neka odluči najviši organ!

On je jedini koji se oglasio u javnosti nakon sezone u kojoj je Partizan ostao bez ijednog osvojenog trofeja

Objavljeno:

Partizan je posle pet godina sezonu završio bez izjednog trofeja u svojim vitrinama.

Crno-beli su u sredu uveče ostali i bez pehara u Kupu Srbije, koji su prethodno osvajali četiri godine zaredom, te tako posle tri godine bez titule, sada ostali i bez osvajanja drugog po značaju takmičenja u Srbiji.

Navijači su svoje rekli još tokom finala protiv Vojvodine, i igračima posle meča, a i najvišim rukovodiocima za vreme utakmice sa onim sad već tradicionalnim "Uprava napolje".

I dok su posle izgubljenog finala gotovo svi čelni ljudi u Partizanu, pa čak i trener Savo Milošević zaćutali i nisu se oglašavali u medijima, a jedini koji se makar oglasio u javnosti je potpredsednik kluba i predsednik Nadzornog odbora Vladimir Vuletić.

On je putem svog Tviter naloga ponudio ostavku i da o njegovom uspešnom ili neuspešnom radu odlučuju najviši organi kluba.

- Prva potpuno razočaravajuća sezona u FKP u poslednjih 5 godina. (Ne)osvajanje bilo kog trofeja je merilo (ne)uspeha. Uprkos najtežem vremenu u kom i dalje opstaje FKP, odgovornost je ključna reč u svakom poslu. O mom pravnom radu i odgovornosti, odlučivaće najviši organ FKP - poručio je Vuletić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.