HTELA GA JE ZVEZDA, A SAD JE DOBIO OTKAZ U KLUBU: Razlog su bezobrazne i lascivne fotke koje ima sa devojkom!
Mirko Antonući i Đinevra Labruši, Foto: Printscreen/Instagram/ginevralambruschi

E moj mirko

HTELA GA JE ZVEZDA, A SAD JE DOBIO OTKAZ U KLUBU: Razlog su bezobrazne i lascivne fotke koje ima sa devojkom!

Njegova pozajmica u portugalskom klubu je neslavno okončana

Objavljeno:

Mirko Antonući nije više član Vitorije iz Setubala, a razlog za to je poprilično neobičan.

Mladom Italijanu je prekinuta pozajmica u Portugaliji, ali ne zato što je prekršio klupsku disciplinu ili upao u svađu i probleme sa trenerom ili nekim drugim u klubu, već zbog njegovih slika na Instagramu.

I to slika koje nije objavio on, već njegova atraktivna devojka, inače influenserka Đinerva Labruši. A razlog je što su u portugalskom klubu procenili da takve "bezobrazne" fotografije narušavaju ugled kluba.

U Vitoriji su procenili da su te fotografije na kojima on razmenjuje nežnosti sa svojom lepšom polovinom neprimerene i da takav sadržaj ne sme da objavljuje javno igrač tog kluba.

- Igrač mora da bude igrač Vitorije 24 sata dnevno, i to iz poštovanja prema klubu i navijačima i onome što svi predstavljamo. A ono što je ovaj fudbaler radio nije ono što mi želimo da bude slučaj sa Vitorijom - poručio je trener Žulio Velaskez.

Antonući je inače izdanak Romine škole i poslat je na kaljenje u Portugaliju, a tokom prošle zime za njegovu pozajmicu je bila zainteresovana Crvena zvezda nakon što je Dejan Stanković postao trener.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.