LALATOVIĆ JE 10 GODINA ČEKAO NA OVO: Moja deca trpe dok im 90 minuta vređaju majku, ali ja sam stoički istrpeo sve!
Foto: Starsport©

kad su se smirile strasti

LALATOVIĆ JE 10 GODINA ČEKAO NA OVO: Moja deca trpe dok im 90 minuta vređaju majku, ali ja sam stoički istrpeo sve!

Trener Vojvodine je dodao i da je Bog hteo da osvoji trofej posle penala

Objavljeno: 23:36h

Nenad Lalatović je osvojio svoj prvi veliki i važan trofej u trenerskoj karijeri. Njegova Vojvodina je pobedila Partizan u finalu Kupa Srbije posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Neverovatna je bila utakmica na niškom Čairu, mnogo uzbuđenja, "lale" su bile nadomak pobede u 90 minuta, ali je u sudijskoj nadoknadi Pavlović izjednačio i doneo produžetke, ali ni posle njih nije bilo pobednika pa se pristupilo boljem izvođenju penala.

foto: Starsport©

- Mislim da smo zaslužili da pobedimo posle 90 minuta, ali Bog tako nije hteo. On je hteo da bude neizvesno do samog kraja. Mislim da su moji igrači ostavili srce na terenu, pokazali su da smo veliki klub i da su oni veliki. Tako se bori za Vojvodinu, Novi Sad, sever Srbije, naše navijače... - rekao je Lalatović i dodao:

- Ja kao trener tu pobedu poklanjam svima njima, ali najpre ćerki i sinovima. Moja deca najviše preživljavaju sve ovo, majku moje dece vređaju svih 90 minuta, ali moja porodica je velika i jaka. Moja deca su snažna i znaju da te uvrede koje oni dobijaju ne zaslužuju. Ja to trpim stoički i istrpeo sam sve na kraju - rekao je Lalatović kasnije medijima kada su se strasti malo smirile posle meča.

foto: Starsport©

On je pobedu i trofej poklonio i građanima Novog Sada.

- Danas svaki Novosađanin treba da bude ponosan na igrače Vojvodine, jer su ostavili srce za svoj grad. Donosimo trofej tamo gde i pripada, a njemu je mesto u Novom Sadu. Ovo sam priželjkivao 10, 11 godina. Tri puta zaredom sam igrao polufinale i ispadao. Dva puta me Partizan izbacivao u polufinalu, treći put sam ja njih u finalu pobedio. Jako sam srećan.

- Mi smo kroz kolektiv osvojili trofej. Mi smo tim, nemamo pojedince da možemo da rešimo utakmicu. Nadam se da će navijači napraviti lep doček, jer to moji igrači zaslužuju - rekao je Lalatović za kraj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.