APEL SINDIKATA: Odložite finale Kupa Srbije!
Foto: FSS

saopštenje

APEL SINDIKATA: Odložite finale Kupa Srbije!

- Šta će se desiti ako sutra neko bude imao simptome - pitaju se iz Sindikata

Objavljeno:

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" oglasio se na svom Fejsbuk nalogu i apelovao je na nadležne da odloži finala Kupa Srbije zbog, kako su rekli, zdravstnvenih razloga.

Svedoci smo da se više i više poznatoh sportista oboljeva od koronavirusa, pa je to ključan razlog koji navodi Sindikat za odlaganje utakmice finala Kupa između Partizana i Vojvodine, koje je na programu u sredu od 19 časova u Nišu.

- Zaraženi su igrači Crvene zvezde i Spartaka, u većem broju nego što je javnost upoznata. Zaražene su sve sudije sa poslednjeg derbija.

Partizan igrao i sa jednim i sa drugim klubom, plus sa Vojvodinom koja je nedavno igrala sa Inđijom koja takođe po našim saznanjima ima zaraženih igrača.

Stručnjak sa kojim smo interno razgovarali kaže da je teoretski moguće da igrači Partizana i Vojvodine u takvim okolnostima nemaju zaraženih igrača ali da se to svodi na nekoliko procenata.

Šta će se desiti ako sutra neko bude imao simptome? Finale može da se odloži i to je jedina logična odluka u ovom trenutku, svakako se znaju svi putnici za Evropu.

Molimo učesnike finala Kupa Srbije da obave razgovore sa strukom i postupe u skladu sa njihovim preporukama, kako bi se zaštitilo zdravlje svih aktera i publike - stoji u saopštenju Fudbalskog sindikata "Nezavisnost".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.