MIHA SE VRATIO NA TEREN, PA PRIČAO O LEUKEMIJI: Ako vas pritisne strah, idete sve dublje i dublje...
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

VELIKI ČOVEK!

MIHA SE VRATIO NA TEREN, PA PRIČAO O LEUKEMIJI: Ako vas pritisne strah, idete sve dublje i dublje...

Kada je penal dosuđen Mihajlovićev glas odjekivao je na praznom stadionu. Prokomentarisao je Mihajlović to i posle meča

Objavljeno:

Bolonja je poražena od Juventusa sa 2:0, a trener Siniša Mihajlović nimalo nije bio zadovoljan tokom i ishodom meča. Srpski fudbalski stručnjak je najviše zamerio što je klubu iz Torina dosuđen penal u 23. minutu, pa se obrušio na sudije.

- Napokon govorimo o fudbalu, ponovo smo počeli da igramo. Nažalost, izgubili smo - počeo je priču trener Bolonje Siniša Mihajlović za italijanski “Skaj sport”.

- Znali smo da ćemo se sresti sa ljutim Juventusom i bili smo svesni da je skoro nemoguće da oni izgube tri utakmice zaredom. Kada je počeo njihov pritisak dosuđen nam je penal i primili smo gol, posle čega je sve postalo teže. Međutim, među mojim momcima je bilo malo straha i nije mi se to dopalo.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Kada je penal dosuđen Mihajlovićev glas odjekivao je na praznom stadionu. Prokomentarisao je Mihajlović to i posle meča:

- Uvek ima guranja ispred gola. Kazna uvek može da se dosudi, ali šteta je što sam ja morao da sačekam da Juventus nađe ozbiljnog sudiju. Zbog svog mentaliteta, uvek pokušavam da pobedim čak jače momke. Moj tim mora da misli da svakome može da oteža i da napadne. Odbrana nije u mojoj prirodi.

Pitali su Mihajlovića kako se nosi sa bolešću?

- Ako vas pritisne strah idete sve dublje i dublje. Mora da se bude jak. U mom načinu razmišljanja, kada neko spozna sebe ne skače dole, već pokušava da se suoči i prevaziđe teškoće koje su ga zadesile. Lekari su uradili sjajan posao. Naučio sam da budem strpljiv. Uživam u životu i normalnim stvarima koje ranije nisam primećivao rekao je Siniša Mihajlović koji je sam prema sebi odgovoran i pazi se tokom pandemije virusa korona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.