POTPIS KOJI MNOGO ZNAČI: Možda hoće da nas isprovociraju, nećemo se zaletati - igramo za trofej!
Fudbaleri Partizana proslavljaju gol, Foto: Starsport©

produžio vernost

POTPIS KOJI MNOGO ZNAČI: Možda hoće da nas isprovociraju, nećemo se zaletati - igramo za trofej!

Očekuje se čvrsta utakmica i prava bitka za trofej

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić govorio je za klupsku televiziju nakon produžetka saradnje sa vicešampionom Srbije.

On je potpisao novi ugovor do 2023. godine.

- Došao sam kod Miroslava Đukića. Dva Kupa sam osvojio sa partizanom, nadam se u sredu i treći. Ostaje žal za tom titulom što je nisam osvojio. Nadam se da ćemo sledeće godine osvojiti i titulu. Najbitnije je da sad u sredu osvojimo peti Kup uzastopno i da uđemo u istoriju. Malo ćemo se odmoriti, iako smo dosta odmarali za vreme pandemije - rekao je Miletić.

Miletić je izdvojio i najdraže mečeve u dresu Partizana.

- To je utakmica u Moldeu. Ne mogu da zaboravim ni utakmicu u Nišu kada sam dao gol za 2:2, baš kada je mali Duki preminuo. Te dve utakmice su mi baš baš drage. Naravno i svaki derbi koji dobijete je drag.

Govorio je i svom cimeru i saigraču iz odbrane crno-belih, Bojanu Ostojiću.

- Nas dvojica smo malo čudni. On je već drugi godinu produžio ugovor. Odlično se slažemo i na terenu i van njega. Imamo slični osećaj kad dođe utakmica. Da li će da bude dobro ili loše. Bukvalno po ceo dan, kada je neka bitna, poput derbija, ceo dan smo se znojili, imali smo dobar osećaj. Bilo je neverovatno. On mi je kao brat, ne odvajamo se, cimeri smo već četiri godine.

O finalu Kupa sa Vojvodinom...

- Poznavajući Lalu, trenirao me je u dva kluba, znam da će da nam bude teško, biće motivisani. Oni su sad igrali sa prvim timom. Nismo imali neki motiv, više smo se usredsredili na Kup. Postoje predispozicije da se odigra baš dobra utakmica, neće biti lako. Ako budemo pravi, neće biti problema.

Očekuje se čvrsta utakmica i prava bitka za trofej.

- Možda je i to neka taktika da budemo isprovocirani. Videćemo u sredu posle utakmice ko će da slavi. Znam da će utakmica biti sa puno prekida, veliki je ulog. Nećemo se mnogo zaletati, igra se za trofej, nije za bodove.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.