OGLASILA SE DVOJICA ZARAŽENIH IGRAČA ZVEZDE: Jedan priznao da je imao simptome, drugi ni reč o koroni!
Foto: Starsport©

dobro se osećaju

OGLASILA SE DVOJICA ZARAŽENIH IGRAČA ZVEZDE: Jedan priznao da je imao simptome, drugi ni reč o koroni!

Oni nisu prisustovali šampionskom slavlju na Marakani

Objavljeno: 15:51h

Crvena zvezda je potvrdila u ponedeljak da su petorica njenih fudbalera zaraženi koronavirusom.

Zbog toga poslednjoj utakmici sezone i šampionskoj proslavi nisu prisustvovali Marko Gobeljić, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Njegoš Petrović, dok je za Branka Jovičića tek u ponedeljak utvrđeno da je pozitivan na testu, iako je igrao na meču protiv Proletera i kasnije bio deo šampionskog slavlja.

U međuvremenu, dvojica od trojice zaraženih igrača su se oglasili preko društvenih mreža. Mladi Petrović je potvrdio da ima koronavirus i da je prethodnih dana imao simptome.

- Ovim putem obaveštavam javnost da sam pozitivan na virus korona, odnosno COVID-19. Želim da napomenem da sam samo prvog dana imao simptome i da se trenutno dobro osećam. Nadam se da će brzo proći, pa da napokon i mi koji nismo imali priliku u subotu podignemo uskoro šampionski pehar - poručio je on preko Instagrama.

Sa druge strane njegov iskusniji saigrač Marko Gobeljić nije ostavio nikakvu poruku već je samo objavio novu pesmu navijača Zvezde koja je izvedena na Marakani prilikom šampionskog slavlja, a u pitanju je obrada hita Željka Joksimovića.

- I sve je kao pre, opet si šampion - poručio je Gobeljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.