MILOŠEVIĆ SE TESTIRAO NA KORONU, IGRAČI PARTIZANA NEĆE: Ako je neko mogao da se zarazi, onda sam to ja!
Foto: FSS

Konferencija pred finale Kupa

MILOŠEVIĆ SE TESTIRAO NA KORONU, IGRAČI PARTIZANA NEĆE: Ako je neko mogao da se zarazi, onda sam to ja!

Strateg crno-belih ističe da će u finalu pobediti tim koji se bude više borio, Lalatović žali što neće biti navijača Vojvodine

Objavljeno:

U prostorijama hotele "Hilton" održana je konferencija za medije povodom predstojećeg finala Kupa Srbije u Nišu između Partizana i Vojvodine.

Na njoj su govorili treneri dva kluba Savo Milošević i Nenad Lalatović, kao i igrači Nikola Drinčić i Bojan Ostojić.

Potom je dobio pitanje da li on obožava da pobeđuje Lalatovića i Vojvodinu, kao što je strateg Novosađana izjavio da obožava da pobeđuje Partizan.

foto: FSS

- Ja obožavam da dobijem svakog protivnika, u finalu su dva velika kluba i imamo motiv i želju da pobedimo protivnika - rekao je Savo Milošević, koji je imao i opasku na konstataciju novinara da je Ostojić kapiten.

- Mi sastav još nismo odlučili, a vi već određujete ko je kapiten, mogao je biti bilo ko na konferenciji - rekao je Milošević.

Obojici trenera je postavljeno pitanje da li i u ovom finalu može da se iskoristi poznata sportska floskula da su šanse 50/50 za pobedu.

- Finale je jedna utakmica, za bilo koju utakmicu u finalu, bilo gde u svetu, nema favorita, može biti blagi favorit na papiru, ali ništa više od toga. Ovo ne govorim jer se plašim uloge favorita, ali sigurno će pobediti tim koji se bude borio više, koji bude koncentrisaniji tokom 90 minuta - rekao je Milošević, a slično razmišlja i njegov kolega Lalatović.

foto: FSS

- Složio bih se sa Savom, šanse su 50/50, ali Partizan ima dosta iskustva u finalima, igraće pred svojom publikom. Žao mi je što naših neće biti, potrebni su nam, ali borićemo se svakako. Očekuje nas 10.000 navijača Partizana - rekao je Lalatović.

Trener crno-belih je istakao da se dva puta testirao na koronavirus prethodnih dana i da je oba puta bio negativan nakon vesti da su brojni srpski sportisti, s kojima je između ostalog i bio u kontaktu, zaraženi.

foto: FSS

Nakon toga je rekao da veruje da će moći da izvede najjači mogući sastav za ovu utakmicu.

- Verujem da ću moći da izvedem najjači sastav, osim Lakčevića i Lutovca koji ima temperaturu. Oni su van stroja, svi ostali su spremni. Što se tiče testiranja, već sam se dva puta testirao, ako je neko mogao da dobije koronu to sam ja i neću se više testirati.

- Dugo poznajem kolegu, mislim da i on mene, ni ja njega ne mogu da iznenadim. Analizirali smo Vojvodinu, probaćemo da iskoristimo nekoliko njihovih mana - poručio je Milošević.

foto: FSS

Njegov kolega Lalatović je rekao da nema pritisak pred finale Kupa Srbije i da želi fer i korektnu utakmicu sa Partizanom.

- Nemam nikakav pritisak. Očekujem dobru, fer i korektnu utakmicu, da sve prođe u najboljem redu, bez ikakvog incidenta, a nek pobedi i osvoji trofej onaj ko bude bio bolji - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare. Trener novosadskog kluba je kazao da će izvesti najjači mogući sastav, ali je izrazio žaljenje zbog toga što neće moći da računa na Mirka Topića.

- Jako mi je žao što neću moći da računam na Topića koji je jedan od najtaletovanijih igrača i koji je veoma bitan šraf u našoj igri. Neću moći da računam i na Mladenovića koji se jako dobro uklopio u klub", dodao je Lalatović.

1 / 22 Foto: FSS

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.