UHAPŠEN OGNJEN VRANJEŠ: Zajedno s bratom osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda sinu lokalnog čelnika!
Foto: Ana Paunković

Ponovo priveden

UHAPŠEN OGNJEN VRANJEŠ: Zajedno s bratom osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda sinu lokalnog čelnika!

Komljenoviću je izbijen zub i povrede koje su mu nanete okarakterisane su kao teške, dok je devojka prošla sa lakšim povredama

Objavljeno:

Ognjen Vranješ, fudbaler AEK-a, uhapšen je u Banja Luci zbog tuče.

Kontroverzni fudbaler je u subotu bio učesnik incidenta koji se dogodio oko 3 sata i 40 minuta posle ponoći u restoranu "Agape".

Vranješ je prethodno jednog momka udario pesnicom u lice i tom prilikom mu izbio zub, a do incidenta je došlo kada je bivši igrač Zvezde i Anderlehta dobacivao jednoj devojci koja je bila u društvu udarenog mladića koji je stao u njegovu zaštitu.

Vranješ je tada ustao i navodno ga udario zbog čega je bio priveden u policijsku stanicu, a potom pušten, da bi sada ponovo bio uhapšen.

Uz njega je uhapšen i njegov rođeni brat Stojan Vranješ, kao i Zlatko Novljanin, a svi oni se sumnjiče za nanošenje teških telesnih povreda Dušanu Komljenoviću koga su napali kada i njegovu devojku, prenose mediji u Republici Srpskoj.

Komljenoviću je izbijen zub i povrede koje su mu nanete okarakterisane su kao teške, dok je devojka prošla sa lakšim povredama.

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 20. juna ove godine, preduzimanjem operativnih mera i radnji identifikovali su i uhapsili O.V, S.V. i Z.N. zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo "teška telesna povreda". Naime, istog dana oko 3.40 časova, nadležnoj policijskoj stanici dve osobe su prijavile da su ih fizički napale tri nepoznate osobe na Trgu Krajine u Banjaluci - saopšteno je iz policije.

Inače, napadnuti Komljenović je prema pisanju portala "Srpskainfo" sin bivšeg direktora Geodetske uprave RS (RUGIP) Miloša Komljenovića.

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci je zatražilo da se protiv osumnjičenih dostavi izveštaj u redovnoj proceduri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.