INTER SA 2 STRAŠNE AKCIJE REŠIO SAMPDORIJU: Bergamo najzad ima razloga za radost, Atalanta je spakovala 4 komada!
Romelu Lukaku, Foto: EPA/Matteo Bazzi

Serija A

INTER SA 2 STRAŠNE AKCIJE REŠIO SAMPDORIJU: Bergamo najzad ima razloga za radost, Atalanta je spakovala 4 komada!

Inter i Atalanta su upisali po 3 boda

Objavljeno: 00:08h

Inter ostaje i dalje u trci za titulu u Italiji i da trči trku za Juventusom i Laciom pošto je u prvom meču posle prekida Serije A i pauze zbog pandemije koronavirusa ostvario pobedu nad Sampdorijom 2:1.

Loptanje se na Apeninima vratilo, a ovog vikenda se vratila i najjača liga na poluostrvu i dan je počeo ubedljivom pobedom Atalante nad Sasuolom 4:1.

Tako je najzad malo osmeha na lice vraćeno stanovnicima Bergama, grada koji je bio najteže pogođen pandemijom i u kome su stradale na desetine hiljada ljudi od koronavirusa.

Prvi gol delo je Đimšitija u 16. minutu. Dobro se snašao u petercu posle kornera i smestio loptu u mrežu. Tri minuta kasnije poništen je gol Atalanti zbog igranja rukom. Sve je to ispravio Duvan Zapata golom u 28. minutu.

Sve je bilo jasno u 37. minutu. Papu Gomez je ubacio loptu sa leve strane, a Burabi je postigao autogol, pošto nije stigao da izvadi loptu sa gol linije. Četvrti i poslednji gol na meču, postigao je Duvan Zapata. Utešni pogodak u 93. minutu delo je Burabije, koji je postigao i gol i autogol.

U meču u Milanu Inter je stigao do tri boda zahvaljujući dvema fantastičnim akcijama koje je izveo u prvom poluvremenu.

Najpre smo videli sjajnu kombinaciju Lukakua i Eriksena koju je golom završio Belgijanac u 10. minutu, a nešto kasnije je sve rešio Martinez posle asistencije Kandreve.

Pogodak nade gostima iz Đenove dao je Torzbi, ali "neroazuri" su zadržali prednost i došli do trijumfa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.