ŠTUTGART IDE U BUNDESLIGU: Hamburger ostao bez direktnog plasmana u 95. minutu!
Foto: Printscreen/Youtube/Football Only

Cvajta, 33. kolo

ŠTUTGART IDE U BUNDESLIGU: Hamburger ostao bez direktnog plasmana u 95. minutu!

Čini se da smo dobili novog člana, ali i učesnika plej-auta

Objavljeno:

Sva je prilika da smo dobili i drugog člana Bundeslige za narednu sezonu nakon što je odigrano pretposlednje kolo u Cvajti.

Arminija Bilefeld je još ranije kao ubedljivo prvoplasirana obezbedila povratak u najjači rang nemačkog fudbala, a sa njom će najverovatnije i Štutgart.

"Švabe" su demolirale Nirnberg 6:0 i sada imaju tri boda više od trećeplasiranog Hamburgera koji je neočekivano kiksnuo protiv Hajdenhajma i tako verovatno sebi učinio "medveđu uslugu".

Štutgaru je u poslednjem kolu dovoljan bod da overi mesto u Bundesligi naredne sezone, a s obzirom da će igrati protiv Darmštata na svom terenu, pitanje se takoreći ne postavlja.

S druge strane HSV koji do pre 2 godine je bio jedini tim koji nikada nije ispao iz Bundeslige sada se suočava da i treću godinu zaredom igra u Cvajti.

Oni su izgubili od Hajdenhajma golom u 95. minutu (2:1) i tako sada Hajdenhajm drži treće mesto koje vodi u plej-aut protiv 16. plasiranog tima Bundeslige.

HSV sada u igri za direktan plasman u Bundesligu drži samo teorija po kojoj bi u poslednjem kolu pobedili sa 6 razlike, a da Štutgart izgubi sa 3 gola razlike.

Hajdenhajm u poslednjem kolu ide na noge Arminiji koja nema previše motiva i ako bude pobedio ide u baraž.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.